ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Κουβανή καταγγέλλει ότι την βίασε σε ηλικία 16 ετών - «Μου πήρε την αθωότητά μου»

Καταγγελία για βιασμό απο τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες μιας γυναίκας από την Κούβα ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών
AP PHOTO

Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες μιας γυναίκας από την Κούβα ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών

Συνέντευξη τύπου στην οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντιέγκο Μαραντόνα όταν ήταν 16 ετών παραχώρησε η Mavys Álvarez από την Κούβα η οποία έχει καταγγείλει τον μεγάλο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή για trafficking.

Όπως είπε η 37χρονη σήμερα γυναίκα με δάκρυα στα μάτια ο Ντιέγκο Μαραντόνα «μου έκλεψε την παιδική μου ηλικία». Σύμφωνα με την ίδια όλα συνέβησαν το 2001 όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν 40 ετών και νοσηλευόταν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αβάνα.

Η Álvarez υποστήριξε ότι ο βιασμός έγινε σε χώρο της κλινικής και ενώ η μητέρα της ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

«Μου κάλυψε το στόμα, με βίασε. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Σταμάτησα να είμαι παιδί, μου πήρε όλη μου την αθωότητα. Είναι δύσκολο. Σταματάς να ζεις όλα αυτά τα αθώα πράγματα που πρέπει να βιώνει ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία» είπε η 37χρονη Κουβανή.

Η Álvarez είπε ότι η οικογένειά της είχε επιτρέψει να έχει σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους – τότε ο Μαραντόνα ήταν 40 ετών – λόγω της φιλίας του Αργεντίνου με τον ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο.

«Η οικογένειά μου δεν θα το είχε αποδεχθεί αν η κυβέρνηση της Κούβας δεν είχε ανακατευτεί. Τους υποχρέωσαν να δεχθούν μια σχέση που δεν ήταν καλή ούτε για τους ίδιους, ούτε για κανέναν» πρόσθεσε στη συνέντευξη τύπου για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς μεταφέρθηκε στο «Παίδων» η 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο στο Κολωνάκι

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές