Μπράιαν Άνταμς: Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα

Ο Καναδός ρόκερ Μπράιαν Άνταμς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Mαλμπένσα του Μιλάνου την Πέμπτη.
Ο Μπράιαν Άνταμς
Ο Μπράιαν Άνταμς
Ιnstagram
2'

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Καναδός ρόκερ αποκάλυψε το θετικό αποτέλεσμα στο διαγνωστικό τεστ του κορονοϊού. Στις φωτογραφίς που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται σε ένα δωμάτιο, έχοντας μόλις υποβληθεί στην εξέταση. Στη συνέχεια κάθεται σε ένα ασθενοφόρο, για να κάνει και μοριακό τεστ, φορώντας χειρουργική μάσκα.

«Εδώ είμαι, μόλις έφτασα στο Μιλάνο και βγήκα θετικός για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στην COVID-19», γράφει ο Άνταμς στην ανάρτηση. «Λοιπόν, πάω στο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

https://www.instagram.com/p/CWs85sHMEuC

Ο Άνταμς, ο οποίος κάνει επίσης καριέρα ως φωτογράφος, τράβηξε τις φωτογραφίες για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2022, αφού η έκδοση του 2021 ακυρώθηκε λόγω πανδημίας. Ταξίδεψε στην Ιταλία για να εμφανιστεί αυτοπροσώπως σε εκδηλώσεις προώθησης του ημερολογίου.

Τα αποκαλυπτήρια του ημερολογίου της Pirelli είναι συνήθως ένα λαμπερό γεγονός στο οποίο παρευρίσκονται οι «σταρ» του ημερολογίου και άλλοι VIP, αλλά φέτος επρόκειτο να γίνουν σε κλειστό κύκλο, με μια σφιχτή λίστα καλεσμένων για ένα βραδινό κοκτέιλ.

Ο Άνταμς επέλεξε ως θέμα του για το ημερολόγιο που ονομάζεται «On the road», άλλα μουσικά ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των Ίγκι Ποπ, Σέρ και Τζένιφερ Χάντσον.

Στο τέλος Οκτωβρίου, ο Άνταμς επρόκειτο να εμφανιστεί με τους Κριστίνα Αγκιλέρα, Mickey Guyton και H.E.R. τραγουδώντας το ντουέτο του «It's Only Love», από το άλμπουμ του 1984, "Reckless" αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την τελετή την τελευταία στιγμή λόγω Covid-19.

Ο εκπρόσωπος του Άνταμς είχε επβεβαιώσει τότε ότι ο μουσικός είναι πλήρως εμβολιασμένος και δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή