ΚΟΣΜΟΣ

Στρατιωτικός στην Παραγουάη σκοτώθηκε από ένα… ελάφι!

Στρατιωτικός στην Παραγουάη σκοτώθηκε από ένα… ελάφι!
Τραγικό θάνατο από ένα ελάφι βρήκε ένας στρατιωτικός στην Παραγουάη
AP

Τραγικό θάνατο από ένα ελάφι βρήκε ένας στρατιωτικός στην Παραγουάη

Θανατηφόρα επίθεση από ένα… ελάφι δέχθηκε ένας στρατιωτικός στην Παραγουάη την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης σε ένα σημείο ελέγχους την προεδρική κατοικία της χώρας στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν.

Ο 43χρονος επιλοχίας Βίκτερ Ισάσι Φλέτσα δέχθηκε την επίθεση από το ελάφι το βράδυ της Δευτέρας αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα από τις πληγές που του κατάφερε το ζώο χτυπώντας τον με τα κέρατά του.

Το ελάφι είχε φτάσει στην Παραγουάη από την Ινδία και είχε δοθεί ως δώρο στον πρόεδρο της Παραγουάης όπως ανακοίνωσε στέλεχος του υπουργείου Περιβάλλοντος της χώρας.

Εκπρόσωπος του στρατού της Παραγουάης ανακοίνωσε ότι οι κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας έχουν καταγράψει την επίθεση από το ελάφι στον άτυχο στρατιωτικό. «Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο στρατιωτικός πλησίασε τον χώρο στον οποίο ζουν τα ζώα και εκεί δέχθηκε την επίθεση. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ABC Color.

Κατά τον ίδιο στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος στρατιωτικός να κάνει μια κίνηση που πιθανότατα αναστάτωσε το ελάφι.

Στον χώρο που βρισκόταν το ελάφι υπάρχουν επίσης στρουθοκάμηλοι και πόνι και μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό επίθεσης καθώς τα ζώα παραμένουν σε μια αποκλεισμένη περιοχή και δεν έρχονται σε επαφή με επισκέπτες ή άλλους ανθρώπους πέραν αυτών που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Καρδίτσα για τους αιφνίδιους θανάτους ενός 18χρονου και μιας 33χρονης

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Η Φάρμα: Η συγκλονιστική στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της (video)