ΚΟΣΜΟΣ

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μάικ Πομπέο: Έτσι έχασε 40 κιλά σε 6 μήνες

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μάικ Πομπέο: Έτσι έχασε 40 κιλά σε 6 μήνες
Αγνώριστος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος σε έξι μήνες έχασε 40 κιλά
AP

Αγνώριστος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος σε έξι μήνες έχασε 40 κιλά

Μια τεράστια αλλαγή στη ζωή του αποφάσισε να κάνει εδώ και έξι μήνες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αποφασίζοντας να προχωρήσει σε δίαιτα η οποία τον οδήγησε να χάσει, μέχρι στιγμής, συνολικά 40 κιλά.

Όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στην New York Post, όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου 2021 όταν ο Μάικ Πομπέο ανέβηκε στη ζυγαριά και είδε για πρώτη φορά στη ζωή του να γράφει 136 κιλά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησε είπε στη σύζυγό του, Σούζαν: Σήμερα είναι η ημέρα

«Ξεκίνησα γυμναστική, όχι καθημερινά αλλά πολύ συχνά, και άρχισα να τρώω σωστά με αποτέλεσμα τα κιλά να αρχίζουν να φεύγουν» εξηγεί ο Πομπέο στην αμερικανική εφημερίδα. Αποκάλυψε ότι αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα μικρό γυμναστήριο στο υπόγειο του σπιτιού του το οποίο εξόπλισε με βάρη και ένα ελλειπτικό μηχάνημα.

«Προσπαθώ να έρχομαι σε αυτό το γυμναστήριο πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα και να γυμνάζομαι για περίπου μισή ώρα. Δεν έκανα κάτι επιστημονικό. Δεν υπήρξε προπονητής, δεν υπήρξε διαιτολόγος. Όλα τα πέτυχα μόνος μου» είπε ο Μάικ Πομπέο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αύξηση του βάρους του ξεκίνησε από το 2010 όταν και εξελέγη για πρώτη φορά στο Κογκρέσο ως εκπρόσωπος του Κάνσας μολονότι, όπως λέει, «το ζήτημα των κιλών με ακολουθούσε σε όλη μου τη ζωή».

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Μάικ Πομπέο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και αρκετά σενάρια κυρίως στα social media με τον ίδιο να εξομολογείται ότι τα περισσότερα δεν ήταν θετικά για τον ίδιο. «Διάβασα αρκετά άσχημα ή ανακριβή μηνύματα ανάμεσα στα οποία μερικά που έλεγαν ότι είχα προβλήματα υγείας με τον λαιμό μου ή ακόμα χειρότερα ότι είχα καρκίνο. Κανείς δεν μου τηλεφώνησε ποτέ για να με ρωτήσει τι πραγματικά συμβαίνει»

Η τελευταία θεωρία συνωμοσίας, μάλιστα, θέλει τον Πομπέο να χάνει τα κιλά προκειμένου να είναι υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές του 2024 με τον ίδιο να βάζει τα γέλια και να απαντά: Η αλήθεια είναι ότι προετοιμάζομαι για τις εκλογές του 2044 ελπίζοντας ότι θα είμαι παρών και το 2054.

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο γιος μου παντρεύεται τον Ιούλιο και ήθελα να είμαι πιο υγιής και να ζήσω να δω τα εγγόνια μου. Τα ρούχα μου κάνουν καλύτερα και έχω περισσότερη ενέργεια. Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου και να ζήσω Θεού θέλοντος με αρκετά εγγόνια» καταλήγει ο Μάικ Πομπέο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλη η αλήθεια για το Καζακστάν: Το ουράνιο, τα όπλα και ο «γέρος» που κυβερνά τη χώρα

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο των 1.300.000 ευρώ - Είχε και 19 τυχερά «5αρια»

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης