MEDIA

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης
ΣΚΑΙ

Survivor: Είναι οικογενειακός ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από τον Άγιο Δομίνικο; 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/1) έγινε μια μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς δεν αποχώρησε κανείς από τους τρεις υποψηφίους, αλλά υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ' την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ανέφερε αναλυτικά ο Γιώργος Λιανός Λιανός.

Ήταν όμως αυτός ο λόγος; Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (6/1), όταν αναφέρθηκαν στο θέμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε τα εξής:

«Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Αιχμάλωτος» στην Αυστραλία μέχρι τη Δευτέρα

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο