ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο κινδύνευσε να πεθάνει από τσίμπημα τσούχτρας στον Ινδικό Ωεκανό

Μοντέλο κινδύνευσε να πεθάνει από τσίμπημα τσούχτρας στον Ινδικό Ωεκανό
Το 28χρονο μοντέλο Pratishtha Raut περιέγραψε την περιπέτειά του από τσίμπημα τσούχτρας στον Ινδικό Ωκεανό

Το 28χρονο μοντέλο Pratishtha Raut περιέγραψε την περιπέτειά του από τσίμπημα τσούχτρας στον Ινδικό Ωκεανό

Στο νοσοκομείο βρέθηκε για δύο ημέρες ένα 28χρονο μοντέλο από την Βρετανία μετά από τσίμπημα τσούχτρας στους γλουτούς του ενώ έκανε διακοπές στο νησί του Μαυρίκου στον Ινδικό Ωκεανό.

«Ο πόνος από το τσίμπημα ήταν αβάσταχτος. Ένιωσα σαν κάποιος να έχει ρίξει βραστό νερό στο σώμα μου και το δέρμα μου ένιωθα σαν να λιώνει» περιέγραψε τις στιγμές μετά το τσίμπημα από την τσούχτρα η 28χρονη Pratishtha Raut η οποία το 2019 είχε αναδειχθεί αναπληρωματική Μις Αγγλία.

Η 28χρονη είχε κερδίσει το ταξίδι στον Ινδικό Ωκεανό ως επιβράβευση επειδή είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 13.000 δολάρια σε φιλανθρωπίες την περίοδο που ήταν αναπληρωματική Μις Αγγλία.

Αυτό που δεν γνώριζε η ίδια ήταν ότι οι τοπικές αρχές είχαν εκδώσει προειδοποίηση ότι στα νερά της περιοχής υπήρχαν επικίνδυνες τσούχτρες. Όπως σημειώνουν ειδικοί τα συγκεκριμένα είδη τσούχτρας μπορούν να προκαλέσουν έως και παράλυση ή καρδιακή ανακοπή σε όσους τσιμπήσουν.

«Κολυμπούσα μόνη μου όταν ένιωσα κάτι στο κάτω μέρος του σώματός μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά τα πόδια μου άρχισα να πονάνε πολύ. Όταν επέστρεψα στο δωμάτιό μου είχα εξανθήματα στα πόδια και στα οπίσθιά μου. Ζήτησα βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου που έμενα. Έμειναν έκπληκτοι με την έκταση των εξανθημάτων» περιέγραψε τι έγινε το 28χρονο μοντέλο.

Μετά τη μεταφορά της στο ξενοδοχείο ο γιατρός που την ανέλαβε αποφάσισε την παραμονή της για νοσηλεία «και μου έδωσε πολλά φάρμακα για να με βοηθήσει να υποχωρήσει ο πόνος».

Μετά από δύο ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο η 28χρονη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Λονδίνο πριν από λίγες ημέρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.