ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Συγκινεί γυναίκα που μαζεύει τα συντρίμμια του σπιτιού της και τραγουδά τον εθνικό ύμνο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γυναίκα μαζεύει τα συντρίμμια του σπιτιού της τραγουδώντας
Η κατοικία της βρισκόταν σε μία από τις 33 κατοικημένες περιοχές που, βομβαρδίστηκαν μέσα στις πρώτες 24 μόλις ώρες από την εισβολή.
Instagram - Daily Mail

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έντονα συναισθήματα προκαλείτο βίντεο με τη γυναίκα που μαζεύει τα συντρίμμια του σπιτιού της τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

  

Θλίψη και συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου η Daily Mail με μια γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία μαζεύει τα συντρίμμια από τα παράθυρα του σπιτιού της - που έγιναν θρύψαλα στους βομβαρδισμούς - ενώ τραγουδάει τον εθνικό ύμνο.

Η κατοικία της βρισκόταν σε μία από τις 33 κατοικημένες περιοχές που, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, βομβαρδίστηκαν από τη Ρωσία μέσα σε μόλις 24 ώρες από την εισβολή.

Ραγίζει καρδιές 21χρονος στρατιώτης που κλαίει φοβισμένος για την οικογένεια του

Ακόμη ένα σπαρακτικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ένας 21χρονος Ουκρανός στρατιώτης που αισθάνεται τρομοκρατημένος και φοβισμένος για την οικογένεια του.

Ο Ουκρανός στρατιώτης με δάκρυα στα μάτια συνομιλεί με τον ανταποκριτή του Sky, Alex Rossi, και λέει: «Από το χωριό μου, πάνε εδώ στο Κίεβο. Είναι πολύ τρομακτικό, πήρα τους γονείς μου, είναι πολύ φοβισμένοι. Οι εχθροί είναι ήδη στο χωριό. Υπάρχουν τανκς και βαριά οχήματα και όπλα, ελπίζω να είναι καλά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με πατέρα να αποχαιρετά την κόρη του

Ουκρανία: Ραγίζει καρδιές 21χρονος στρατιώτης που κλαίει φοβισμένος για την οικογένεια του (vid)