ΚΟΣΜΟΣ

Bafta 2022: Η Ναόμι Κάμπελ ντυμένη στα μαύρα ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία

Bafta 2022 - Naomi Campbell
Bafta 2022 - Naomi Campbell

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Showbiz ενώθηκε και στα κινηματογραφικά βραβεία Bafta 2022 - Οι διοργανωτές συμβούλευσαν τους σταρ να ντυθούν με σύνεση 

Η τελετή των 75ων βραβείων BAFTA 2022, διεξήχθη σε βαρύ κλίμα με την συμπαράσταση στην Ουκρανία να είναι το μεγάλο σύνθημα της βραδιάς. Οι σταρ που βρέθηκαν εκεί, θέλησαν να δείξουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία, σ' έναν πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ 19 και ημέρες.

Η Βρετανίδα καλλονή, Ναόμι Κάμπελ καθοδήγησε τους σταρ και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ντυμένη στα μαύρα.

Η Ναόμι, 51 έτους σήμερα, αβίαστα σεμνή με μάυρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα που είχε σαρωτικά μανίκια και τετράγωνη λαιμόκοψη, ενώ η Millie Mackintosh, ετών 32, επέλεξε ένα ασύμμετρο ροζ σατέν φόρεμα σε πούδρα και φορούσε μια κορδέλα με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας στη μέση της.

Ο Benedict Cumberbatch ήταν μεταξύ εκείνων που φορούσαν κονκάρδα ή φιόγκο με τα χρώματα της σημαίας της χώρας, η οποία, όπως δήλωσε, «είναι ζήτημα αλληλεγγύης».

bafta-stephen-graham.jpg
Benedict Cumberbatch και η Sophie Hunter

Την ίδια στάση κράτησε και ο ηθοποιός Robert Morgan, ο οποίος έδειξε τη συμπαράστασή του στον Ουκρανικό λαό φορώντας τη σημαία της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε λίγη ώρα ο νέος γύρος συνομιλιών Μόσχας - Κιέβου - Live blog