ΚΟΣΜΟΣ

«Επιχείρηση Ελισάβετ»: Γιατί ο κόσμος δεν θα δει τη Βασίλισσα στο μνημόσυνο του Φιλίππου -Τι φοβάται

«Επιχείρηση Ελισάβετ»: Γιατί ο κόσμος δεν θα δει τη Βασίλισσα στο μνημόσυνο του Φιλίππου -Τι φοβάται
Η 95χρονη μονάρχης αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο από το Κάστρο του Ουίνδσορ, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
AP

Στις 29 Μαρτίου θα τελεστεί το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλλιπου, του εκλιπόντος συζύγου της Ελισάβετ, ο οποίος απεβίωσε στις 9 Απριλίου του 2021 - Η 95χρονη μονάρχης δεν θέλει να εμφανίζεται δημόσια σε αναπηρικό καροτσάκι γιατί γνωρίζει την έκταση που θα λάβει στα ΜΜΕ - Η Βρετανία ετοιμάζει στρατιωτικού τύπου επιχείρηση για την μεταφορά της βασίλισσας μακριά από τους παπαράτσι

Μια επιχείρηση «στρατιωτικού τύπου» σχεδιάζουν σύμφωνα με την Daily Mail τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προκειμένου η Βασίλισσα να μεταβεί στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου, κρατώντας μακριά τους παπαράτσι, που αδημονούν για μια φωτογραφία της.

Η 95χρονη μονάρχης αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο από το Κάστρο του Ουίνδσορ, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την επιμνημόσυνη δέηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, η Ελισάβετ θα οδηγηθεί από το Παλάτι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Επιπλέον, σύμφωνα με την Daily Mail oλόκληρο το Dean's Yard θα «σφραγιστεί» ώστε κανείς να μην μπορέσει να δει την Βασίλισσα όταν θα βγαίνει από το όχημά της.

Πηγές από το Παλάτι επεσήμαναν στην κυριακάτικη Daily Mail ότι η Αυτού Μεγαλειότητα δεν θέλει να εμφανίζεται δημόσια σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της έκτασης που θα λάβει το θέμα στον Τύπο όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με την αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, λίγους μήνες πριν πεθάνει.

dailymail.jpg
Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι «η βασίλισσα θέλει να περπατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι δημόσια».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εγκαταλείπει μόνιμα το Μπάκιγχαμ για το κάστρο του Ουίνδσορ