ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Απίστευτες σκηνές στην Tamaulipas - Εκτελεστές επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα

Μεξικό: Απίστευτες σκηνές στην Tamaulipas - Εκτελεστές επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα
Απίστευτη καταδρομική σε αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό

Ούτε σε περιπέτεια του Χόλυγουντ δεν θα μπορούσαν να συμβούν, τα όσα διαδραματίστηκαν στην πόλη Tamaulipas.

Μια επίθεση πέρα από κάθε φαντασία σημειώθηκε στην πόλη Tamaulipas του Μεξικού, καθώς μια ομάδα 20 εκτελεστών επιτέθηκε στο αστυνομικό τμήμα με στόχο την απελευθέρωση κρατουμένων.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τους 20 ένοπλους να φτάνουν με τέσσερα φορτηγάκια έξω από το αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν και μάλιστα μπήκαν και μέσα στο τμήμα.

Σύμφωνα με το Borderland Beat, οι αστυνομικοί εκτός του ότι ήταν λιγότεροι, δεν πλησίαζαν καν κοντά στον οπλισμό που διέθεταν οι δράστες, και μη έχοντας άλλη επιλογή άφησαν ελεύθερα τα άτομα που ζήτησαν οι εκτελεστές.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι κρατούμενοι που απελευθερώθηκαν ανήκουν στην ίδια ομάδα με τους εκτελεστές ή πρόκειται για μέλη αντίπαλων συμμοριών, τα οποία απήχθησαν με στόχο τη δολοφονία τους.

Φυσικά οι Αρχές βλέπουν πίσω από την καταδρομική επίθεση τα καρτέλ ναρκωτικών τα οποία κυριαρχούν στον υπόκοσμο της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση ήταν τόσο καλά σχεδιασμένη, που οι δράστες όταν διέφυγαν άφησαν πίσω τους καρφιά ενώ είχαν τοποθετήσει και μια νταλίκα στο δρόμο για να μπλοκάρουν τα περιπολικά που θα τους κυνηγούσαν.