ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλες Ρωσίδες «πετσόκοψαν» τσάντες χιλιάδων ευρώ ως αντίδραση στις κυρώσεις κατά της χώρας τους

Έξαλλες Ρωσίδες «πετσόκοψαν» τσάντες χιλιάδων ευρώ ως αντίδραση στις κυρώσεις κατά της χώρας τους
Οι Ρωσίδες ινφλουένσερς πέρασαν στην αντεπίθεση
Twitter

Επώνυμες Ρωσίδες έκαναν χίλια κομμάτια τις Chanel τσάντες τους

Πλούσιες Ρωσίδες ανήρτησαν στο Instagram βίντεο στο οποίο κόβουν τις πανάκριβες Chanel τσάντες τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον γαλλικό οίκο μόδας ο οποίος έπαψε να πουλά τα προϊόντα του στη Ρωσία λόγω των εμπορικών κυρώσεων κατά της χώρας τους.

Μοντέλα και influencers από τη Μόσχα αγανακτούν με την απαγόρευση της Chanel, με πολλές να κατηγορούν τον διάσημο οίκο για «ρωσοφοβία», δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οργή τους καταστρέφοντας τα προϊόντα της Chanel.

Να θυμίσουμε ότι η Chanel ζήτησε επίσης από τους Ρώσους που διαμένουν στο εξωτερικό να υπογράψουν δεσμεύσεις διαβεβαιώνοντας ότι τα προϊόντα της δεν θα εκτεθούν ή δεν θα φορεθούν στη Ρωσία.

Η 28χρονη παρουσιάστρια Μαρίνα Ερμοσκίνα, που έχει 300 χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνει, εξοργισμένη, και ότι είναι κατά της ρωσοφοβίας. «Αν το να έχω στην κατοχή μου Chanel, σημαίνει να ξεπουλήσω την πατρίδα μου, τότε δεν χρειάζομαι να έχω Chanel». Και συνέχισε ενώ έκοβε με κλαδευτήρι την τσάντα της: «Δεν υπάρχει αντικείμενο ή μάρκα που να φτάνει την αγάπη που έχω για την πατρίδα μου και την αυτοεκτίμησή μου».

«Δεν θα το ανεχτώ», έγραψε στον δικό της λογαριασμό η Κάτια Τζούσεβα που έχει 587.000 ακολούθους. «Λέω όχι στην Chanel».

«Αν η Chanel δεν σέβεται τους πελάτες της, γιατί πρέπει να σεβαστούμε τη Chanel;» Αυτό είπε η Ρωσίδα μοντέλο Βικτόρια Μπόνια σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Τετάρτη πριν πάρει ένα ψαλίδι και κόψει στα δύο την μαύρη Chanel τσάντα της. «Αντίο Chanel», έγραψε και 9,3 εκατομμύρια ακόλουθοι έβλεπαν την πανάκριβη τσάντα κομματιασμένη.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Ιστορική ντροπή η ομιλία μέλους του Αζόφ – Η ευθύνη στον πρωθυπουργό

Πεσκόφ: Δεν βοηθάει στην επιτυχία των συνομιλιών η αποστολή όπλων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία

Live Blog: Στο Ντονμπάς στρέφει την προσοχή της η Ρωσία