ΚΟΣΜΟΣ

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο λαμπερός γάμος, οι διάσημοι προσκεκλημένοι και η ηχηρή απουσία

To νιόπαντρο ζεύγος Μπέκαμ
To νιόπαντρο ζεύγος Μπέκαμ

Ο γιός του Ντέβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίκολα Πελτζ, σε έναν υπερπολυτελή γάμο με λαμπερούς προσκεκλημένους

Η Εύα Λονγκόρια, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Γκόρντον Ράμσεϊ ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην πολυσυζητημένη γαμήλια τελετή που έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Μπρούκλιν, 23 ετών, και η αγαπημένη του Νίκολα, 27 ετών, παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα του πατέρα της νύφης, αξίας 102 εκατομμυρίων δολαρίων μπροστά στον ωκεανό, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα το Σάββατο.

Η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου περιείχε πολλά ηχηρά ονόματα μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Eύα Λονγκόρια, που μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram με φίλους.

H Εύα Λονγκόρια με φίλουςΙnstagram

Ο γάμος, που πιστεύεται ότι κόστισε έως και 3,6 εκατομμύρια δολάρια ξεκίνησε γύρω στις 6 το απόγευμα σε μια γιγάντια σκηνή στο γρασίδι της οικίας Πέλτζ, με την εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό.

Δεκάδες αστέρια ήταν μεταξύ των 300 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων τα Spice Girls Mέλανε Μπράουν και Mέλανι Τσίσολμ, η σχεδιάστρια Ρέιτσελ Ζόε, οπως επίσης ο φίλος της Kιμ Καρντάσιαν, Jonathan Cheban.

Η νύφη φορούσε ένα φόρεμα Valentino για την εβραϊκή τελετή, στην οποία πιστεύεται ότι υπήρχαν έξι κουμπάροι και έξι παράνυμφοι. Ο φίλος της Kιμ Καρντάσιαν Jonathan Cheban, γνωστός και ως Foodgod, δημοσίευσε μια φωτογραφία του σμόκιν του.

Ο Ντέιβιντ Γκάρντνερ, ο οποίος είναι νονός του Μπρούκλιν, μοιράστηκε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram ενόψει του γάμου.


Τα αδέρφια του Μπρούκλιν, Ρομέο, 19 ετών, και Κρουζ, 17 ετών, ήταν κουμπάροι και η αδερφή του Χάρπερ, 10 ετών, ήταν μεταξύ των παρανυμφών. Οι γονείς του γαμπρού, Ντέιβιντ και Βικτόρια φωτογραφήθηκαν να φτάνουν στην εκδήλωση με μαύρο σμόκιν και ασημί φόρεμα αντίστοιχα.

Και ενώ οι καλεσμένοι δε σταμάτησαν να κάνουν λαμπερές αναρτήσεις απο την τελετή, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ φαίνεται πως απέρριψαν την πρόσκληση για τον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι γονείς του γαμπρού λέγεται ότι έγραψαν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του για να τους καλέσουν στο γαμήλιο πάρτι των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς. Το πριγκηπικό ζεύγος όμως που είχε καλέσει τους Μπέκαμ στο γάμο του το 2011, αρνήθηκε ευγενικά.

Πηγή κοντά στους Μπέκαμ αποκάλυψε στην Daily Mirror: «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έγραψαν στον Γουίλιαμ και την Κέιτ προσκαλώντας τους ίδιους και την οικογένειά τους στον γάμο του γιου τους. Ο Ουίλιαμ απάντησε ευχόμενος κάθε ευτυχία, ωστόσο δεν μπορούν να παρευρεθούν».

Η σχεδιάστρια μόδας πιστεύεται ότι είναι στενή φίλη με τη Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη μόνιμη μετακόμιση του ζεύγους στις ΗΠΑ. Η Δούκισσα του Σάσεξ φωτογραφίζεται συχνά φορώντας σχέδια της Βικτόρια.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε πει πώς «είναι περήφανος» για τον «καταπληκτικό» φίλο του πρίγκιπα Χάρι μετά τον γάμο του με τη Μέγκαν και τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι.