ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε διάσημοι που έζησαν το δράμα του Ρονάλντο - Πώς έχασαν τα παιδιά τους

O Kριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες
O Kριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες
AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος διάσημος που θρηνεί την απώλεια ενός παιδιού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε στα κοινωνικά του δίκτυα για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την απώλεια ενός από τα παιδιά του. Στη δήλωση, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες είπαν: «Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε στις 28 Οκτωβρίου ότι περιμένει δίδυμα, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Τη Δευτέρα, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν σε τοκετό, ένα από τα μωρά πέθανε. Στην ανάρτησή του στο Instagram, το ζευγάρι ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που περιέθαλψε την Τζωρτζίνα και επιβεβαίωσε ότι, αν και ο χαμός του μωρού τους είναι οδυνηρός, η γέννηση της κόρης τους τους κρατά δυνατούς.

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία (...)Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» έγραψαν.

Ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, Αλάνα Μαρτίνα, το 2017. Ο Κριστιάνο είχε ήδη άλλα τρία παιδιά τον 11χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ και τα δίδυμα Έυα και Ματέο που απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Δεν είναι ο μόνος που έχει βιώσει την απώλεια ενός παιδιού:

Διάσημοι που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Μάρβιν-Τζόουνς: Το 2019, ο Αμερικανός μπασκετμπολίτσας έχασε το πέμπτο παιδί που απέκτησε με τη σύζυγό του Τζαζμίν. Το παιδί, το οποίο ονόμασαν Μάρλο, ήταν 6 μηνών όταν πέθανε.

Τζον Λέτζεντ και Κρίσι Τάιγκεν: Το 2020, το ζευγάρι ανέφερε ότι λόγω επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Kρίσι είχε πρόωρο τοκετό και το τρίτο τους παιδί δεν επιβίωσε. Το μοντέλο αποκάλυψε στα κοινωνικά δίκτυα ότι κανονικά αυτή και ο Τζον δεν είχαν τη συνήθεια να ονομάζουν τα παιδιά τους πριν γεννηθούν, αλλά αυτή τη φορά, επέλεξαν το όνομά Τζακ για το τρίτο παιδί τους.Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και ο τραγουδιστής μοιράστηκαν τα τραγικά νέα στο Instagram, σοκαρισμένοι για το τραγικό γεγονός.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και σε βαθύ πόνο για αυτό που συνέβη. Το μωρό μας δεν τα κατάφερε. Αιμορραγούσε και δεν καταφέραμε να το σώσουμε. Για εμάς θα είναι πάντα ο Τζακ μας», ανέφερε το ποστ της Teigen στο Instagram.

Ζακλίν Μπρακαμόντες και Μάρτιν Φουέντες: Στο βιβλίο «La pasarela de mi vida» η Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το 2013 με τον σύζυγό της περίμεναν δίδυμα, αλλά λόγω επιπλοκών της εγκυμοσύνης, το ένα από τα μωρά γεννήθηκε νεκρό.

Σιλβεστερ Σταλονε: ​Ο ηθοποιός που έπαιξε τον «Rocky Balboa» έχασε τον μονάκριβο γιο του, Sage, το 2012, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή σε ηλικία 36 ετών.

Ο εκλιπών γιός του ΣταλόνεΑ.Ρ

Nικ Κάνον: Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και ράπερ μίλησε δημόσια στο τοκ σόου του για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, Ζεν. Στο συγκινητικό στιγμιότυπο που είχε κάνει το γύρο του κόσμου τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 41χρονος ξεσπούσε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι ο μόλις 5 μηνών γιος του, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το κοινό του, το ιστορικό της ασθένειας του γιού του, λέγοντας ότι περίμενε μια επίσκεψη ρουτίνας όταν πήγε το αγοράκι του στο γιατρό για να εξετάσει έναν επίμονο βήχα. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του και ανακάλυψαν έναν όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Όπως αποκάλυψε, πήγαν μαζί μία βόλτα στη θάλασσα και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στη δουλειά.

Ο Ζεν ήταν το έβδομο παιδί του Κάνον, το οποίο απέκτησε με το μοντέλο Αλίσα Σκοτ. Έχει επίσης από δύο παιδιά με τις Μαράϊα Κάρει, Μπρίτανι Μπελ και Αμπι ντε Λα Ρόζα «Θα σε αγαπώ στην αιωνιότητα», έγραφε η Σκοτ σε ανάρτησή της στο Instagram μετά τη γέννηση του μωρού φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνηση για την απώλεια του νεογέννητου γιου του – Το μήνυμα της αδερφής του