ΚΟΣΜΟΣ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ως μοντέλο: Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός φωτογράφος

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ως μοντέλο: Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός φωτογράφος
Ο βασιλικός φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τελευταίο καρέ της βασίλισσας Ελισάβετ
Instagram

Ο βασιλικός φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τελευταίο καρέ της βασίλισσας Ελισάβετ

Πριν από λίγα 24ωρα η βασίλισσα Ελισάβετ συμπλήρωσε 96 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ένα φωτογραφικό καρέ έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της άλογα με τον βασιλικό φωτογράφο να αποκαλύπτει τα παρασκήνια και τη συμπεριφορά της ως «μοντέλο».

Όπως είπε ο Henry Dallal στο περιοδικό ΟΚ, ο φωτογράφος που απαθανάτισε την 96χρονη μονάρχη και στους προηγούμενους σημαντικούς εορτασμούς της, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν «χαλαρή και φιλική» με όλους.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Γουίνδσορ με την βασίλισσα Ελισάβετ να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας στο πλευρό της δύο από τα αγαπημένα της πόνι, τα Bybeck Nightingale και Bybeck Katie.

Όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν προσιτή σε όλους όσοι βρίσκονταν στο σετ ενώ παρέμεινε στον χώρο και μετά τη φωτογράφιση προκειμένου να περάσει χρόνο με τα πόνι.

«Είναι πάντα ευχάριστο να φωτογραφίζεις τη βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι πολύ χαλαρή. Κάναμε τη φωτογραφία σχετικά γρήγορα και μετά έμεινε στο σημείο λίγο ακόμα για να μιλήσει με όλους και να βρεθεί μαζί με τα άλογά της» είπε ο Dallal.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μεγαλύτερη πρόκληση στη συγκεκριμένη φωτογραφία «ήταν να πετύχεις τα άλογα να φαίνονται σαν να χαμογελάνε ταυτόχρονα ενώ παράλληλα κοιτάνε προς τον φωτογραφικό φακό». Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ ο φωτογράφος είπε: «Δεν χρειάζεται ποτέ να της πεις να χαμογελάσει».

Η επίμαχη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα άλογά της:

Στη φωτογραφία η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει παλτό σε βαθύ πράσινο χρώμα, γνωστό ως «πράσινο του Εδιμβούργου», που έχει ιδιαίτερο νόημα καθώς ήταν το χρώμα της επίσημης στολής του εκλιπόντος συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου. Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, φόρεσαν ρούχα στο χρώμα αυτό στην επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον περασμένο μήνα.

Στη φωτογραφία το πράσινο δημιουργεί έντονη αντίθεση με το λευκό χρώμα των πόνυ.

Είναι η τέταρτη από σειρά φωτογραφιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που κυκλοφόρησαν επίσημα από το Royal Windsor Horse Show—οι τρεις πρώτες κυκλοφόρησαν για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου, το Πλατινένιου Ιωβηλαίου και των 90ων γενεθλίων της.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιορτάζει τα 96 έτη η γηραιότερη μονάρχης στον κόσμο - 70 χρόνια στον θρόνο