ΚΟΣΜΟΣ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεισε τα 7 - Η δούκισσα μαμά της επέλεξε τρεις εορταστικές φωτογραφίες

H πριγκίπισσα Σάρλοτ
H πριγκίπισσα Σάρλοτ

 Τρεις φωτογραφίες για τα έβδομα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, με την πριγκίπισσα χαμογελαστή να ποζάρει ανάμεσα σε ανοιξάτικα λουλούδια

Τρεις νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ κυκλοφόρησαν για να τιμήσουν τα έβδομα γενέθλιά της τη Δευτέρα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη μητέρα της, τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, στο Νόρφολκ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείχνουν την πριγκίπισσα χαμογελαστή να κάθεται ανάμεσα σε μπλε ανοιξιάτικα λουλούδια σε μια φωτογραφία και να αγκαλιάζει το κατοικίδιο της, το κόκερ σπάνιελ Όρλα. Η Σάρλοτ γεννήθηκε στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing στο νοσοκομείο Saint Mary στο Paddington, στο κεντρικό Λονδίνο, στις 2 Μαΐου του 2015.

Είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο και είναι η μοναχοκόρη της δούκισσας Κέιτ και του Δούκα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ που έχουν δύο ακόμη παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο και τον πρίγκιπα Λούις.

Η μητέρα της, Κέιτ είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και προστάτης της Royal Photographic Society και συνηθίζει να απαθανατίζει κάθε ξεχωριστό στιγμιότυπο. Οι φωτογραφίες της κυκλοφορούν τακτικά για να τιμήσουν τα γενέθλια των παιδιών της. Νέες φωτογραφίες του Λούις- του μικρότερου από τα τρία παιδιά της - κυκλοφόρησαν πριν από αρκετές εβδομάδες καθώς έκλειε τα τέσσερα.

Τα προηγούμενα γενέθλια της Σάρλοτ «τιμήθηκαν» επίσης με φωτογραφίες της να χαμογελά και να προσφέρει εθελοντική εργασία με την υπόλοιπη οικογένεια, βοηθώντας στη φόρτωση ενός οχήματος με τρόφιμα και παραδίδοντας γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη στο Nόρφολκ.

Η πριγκίπισσα εθεάθη δημόσια σε δύο περιπτώσεις πρόσφατα. Τον Μάρτιο, βρέθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με τους γονείς της και τον πρίγκιπα Τζορτζ για την επιμνημόσυνη τελετή του Δούκα του Εδιμβούργου και οι τέσσερις παρακολούθησαν επίσης μια λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ.

Η οικογένεια του Κέιμπριτζ ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο σπίτι της στο Νόρφολκ, στο Anmer Hall, στο κτήμα της βασίλισσας στο Sandringham.

Το 2020 υιοθέτησαν την Όρλα, λίγο πριν πεθάνει ο προηγούμενος σκύλος τους, ο Λούπο, που τους έδωσε ως γαμήλιο δώρο ο αδερφός της δούκισσας, Τζέιμς Μίντλετον. Τα γενέθλια της πριγκίπισσας έρχονται αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους την Παρασκευή.