ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Μπέκερ: Το δραματικό μήνυμα της κόρης του και η αγωνία για τον ετεροθαλή αδελφό της

Μπόρις Μπέκερ: Το δραματικό μήνυμα της κόρης του και η αγωνία για τον ετεροθαλή αδελφό της
«Θα τον στηρίξω και θα τον επισκέπτομαι όποτε μπορώ (σ.σ. στη φυλακή)» δήλωσε η κόρη του Μπόρις Μπέκερ
AP PHOTO

«Θα τον στηρίξω και θα τον επισκέπτομαι όποτε μπορώ (σ.σ. στη φυλακή)» δήλωσε η κόρη του Μπόρις Μπέκερ

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του Μπόρις Μπέκερ μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 2,5 ετών καθώς κρίθηκε ένοχος για απόκρυψη περιουσίας με την κόρη του και μοντέλο, Άννα Ερμάκοβα να δηλώνει σοκαρισμένη για την περιπέτεια του διάσημου πατέρα της.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ μετά την καταδίκη του πατέρα μου για δύο χρόνια και έξι μήνες. Θα τον στηρίξω και θα τον επισκέπτομαι όποτε μπορώ (σ.σ. στη φυλακή). Ελπίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να περάσει πιο εύκολα τον χρόνο του» δήλωσε η Ερμάκοβα στην γερμανική εφημερίδα Bild.

H κόρη του Μπόρις Μπέκερ, η οποία φέρεται να είναι καρπός μιας παθιασμένης νύχτας στην τουαλέτα του διάσημου κλαμπ του Λονδίνου, Nobu, που πέρασε ο Γερμανός τενίστας με την μητέρα του νεαρού μοντέλου το 1999, δήλωσε, επίσης, προβληματισμένη για την τύχη του 12χρονου ετεροθαλούς αδερφού της, Αμαντέους.

«Έστειλα μια επιστολή στο δικαστήριο στην οποία εξέφρασα τις ανησυχίες μου για τον ετεροθαλή αδερφό μου, Αμαντέους. Είναι μόλις 12 ετών και θα πρέπει πλέον να ζήσει χωρίς την πατρική φιγούρα ενώ βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ανάπτυξής του. Δεν είναι δίκαιο γι’ αυτόν. Θα είναι δύσκολα για τον Αμαντέους» πρόσθεσε η κόρη του Μπόρις Μπέκερ στην Bild.

Ο Γερμανός τενίστας, άλλοτε Νο1 στον κόσμο, κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όπως ανέφερε η Bild, η φίλη του Μπέκερ, Λίλιαν, δεν άντεξε στο άκουσμα της ποινή και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο ίδιος παρέμεινε αμίλητος.

Μετά τις έρευνες που έγιναν προέκυψε ότι είχε δώσει αντικείμενα και χρήματα στην πρώην σύζυγο του και την κόρη του για να τα αποκρύψουν, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο απέκρυψε μετοχές σε μια από τις εταιρείες του, ενώ υπάρχει ακόμη ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο κι ένα δάνειο 825.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Μπέκερ: Στον «εφιάλτη» της φυλακής Γουόντσγουορθ – Βία, ναρκωτικά και «επέλαση» αρουραίων