ΚΟΣΜΟΣ

Μπαχάμες: Θρίλερ με τον θάνατο τουριστών σε πολυτελές θέρετρο - «Αρρώστησαν» ξαφνικά και πέθαναν

Μπαχάμες: Θρίλερ με τον θάνατο τουριστών σε πολυτελές θέρετρο
Τι ερευνούν οι Αρχές
Pixabay

Τρεις τουρίστες από τις ΗΠΑ, έχασαν τη ζωή τους σε θέρετρο στις Μπαχάμες, αφού «αρρώστησαν» ξαφνικά και ένας τέταρτος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία, σύμφωνα με αξιωματούχους του νησιού.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και τα αίτια του θανάτου τα οποία παραμένουν άγνωστα, αλλά «δεν υπάρχουν υποψίες» για εγκληματική ενέργεια, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Τσέστερ Κούπερ, καθώς δεν βρέθηκαν τραυματισμοί στις σορούς.

Σύμφωνα με το CNN, οι προκαταρκτικές αναφορές δείχνουν ότι τα πτώματα βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Ένας άνδρας βρέθηκε πρώτα σε μια βίλα χωρίς τις αισθήσεις του ενώ το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε μια δεύτερη βίλα. Το ζευγάρι είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία το προηγούμενο βράδυ. «Και τα δύο άτομα παρουσίασαν σημάδια σπασμών», σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Ο υπουργός Υγείας, Δρ. Μάικλ Ντάρβιλ, είπε ότι ορισμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν τα θύματα, μεταφέρθηκαν σε μια κλινική την Πέμπτη με ναυτία και εμετό, έλαβαν θεραπεία και έφυγαν. Οι τρεις τουρίστες βρέθηκαν αργότερα νεκροί. Ο τέταρτος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Νιου Πρόβιντενς.

«Αισθανόμαστε ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια μεμονωμένη περίπτωση σε μια συγκεκριμένη περιοχή», είπε ο Ντάρβιλ, προσθέτοντας ότι οι ερευνητές έκαναν τοξικολογικές εξετάσεις και εξετάσεις αίματος για τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου των τριών τουριστών.