ΚΟΣΜΟΣ

Νικ Κέιβ: To νέο χτύπημα της μοίρας για τον δημοφιλή τραγουδιστή - Ποιος ήταν ο γιος του που πέθανε

Νικ Κέιβ: To νέο χτύπημα της μοίρας για τον δημοφιλή τραγουδιστή - Ποιος ήταν ο γιος του που πέθανε
Η διπλή τραγωδία του Νικ Κέιβ.
Instagram / nickcaveofficial

Μια ακόμη τραγωδία σημάδεψε την οικογένεια του Νικ Κέιβ καθώς ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του Τζέθρο, πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Διπλό είναι το χτύπημα της μοίρας για τον Αυστραλό τραγουδιστή Νικ Κέιβ καθώς χθες (9/5) έπειτα από επτά χρόνια έφυγε από την ζωή και ο δεύτερος γιός του Τζέθρο.

Το 2015 ο διάσημος τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός Νικ Κέιβ, ήρθε αντιμέτωπος με τον αναπάντεχο θάνατο του γιου του, ο οποίος είχε σκορπίσει ανείπωτη θλίψη. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της 14ης Ιουλίου, όταν ο 15χρονος Άρθουρ Κέιβ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από βράχια στα απότομα βράχια, ανατολικά του Μπράιτον.

Cave.jpg
Ο Νικ Κέιβ με τους δύο γιούς του.mirror.co.uk

Ο έφηβος Κέιβ εκείνο το βράδυ του Ιουλίου είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού LSD και στη συνέχεια «βούτηξε» στο γκρεμό. Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της κομητείας, αλλά πέθανε το ίδιο βράδυ.

«Ο 15χρονος Άρθουρ Κέιβ, είχε κάνει χρήση της ουσίας πριν πέσει από τα βράχια κοντά στο Μπράιτον, στο Ανατολικό Σάσεξ», είχε αναφέρει ο ιατροδικαστής που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση. Ο 'Αρθουρ έφερε κατάγματα κρανίου, αιμορραγία στον εγκέφαλο, ενώ είχε σπάσει και τα δύο του πόδια.

Οι γονείς (σ.σ. Νικ και Σούζι Κέιβ) του αδικοχαμένου Άρθουρ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τον θάνατο του είχαν πει: «Ο γιος μας Άρθουρ, ήταν ένα θαυμάσιο, χαρούμενο και αξιαγάπητο αγόρι».

Cave--.jpg
Ο Νικ Κέιβ με τον γιό του Άρθουρ που έφυγε σε ηλικία 15 ετών.musicfeeds.com

Διπλό πλήγμα για τον ηθοποιό

Την Δευτέρα 9 Μαΐου, σε ηλικία 30 ετών πέθανε και ο δεύτερος γιος του Τζέθρο Λάζενμπι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

Σε ανακοίνωση του ο τραγουδιστής ανέφερε: «Με μεγάλη στεναχώρια, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο γιος μου Τζέθρο, πέθανε. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους την κατανόησή τους για ηρεμία και ιδιωτικότητα».

Ποιός ήταν ο Τζέθρο Λάζενμπι

Ο Τζέθρο γεννήθηκε το 1991 και ζούσε στη Μελβούρνη. Η μητέρα του είναι το μοντέλο Μπο Λάζενμπι. Ο ίδιος ήταν επίσης μοντέλο και ηθοποιός. Πριν λίγους μήνες είχε καταδικαστεί για επίθεση προς την μητέρα του, Μπο Λέιζενμπι στη Μελβούρνη, όπου διέμεναν. Είχε φυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο αφού ομολόγησε την ενοχή του για βίαιη επίθεση. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Σον Γκάτας, είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

Η αποφυλάκισή του είχε γίνει με τον όρο να προχωρήσει σε αποτοξίνωση και να μην δει τη μητέρα του για δύο χρόνια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Μεταξύ άλλων είχε ασχοληθεί και με την υποκριτική, παίζοντας στο «Corroboree» το 2007 και στο «My Little Princess» το 2011.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικ διατηρούσε δεσμό με την Μπο Λέιζενμπι, ωστόσο είχε αναγνωρίσει τον Τζέθρο. Οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, με τον ίδιο τον Τζέθρο να δηλώνει πως γνώρισε τον πατέρα του όταν ήταν 7 ετών.

Ο Κέιβ έχει ακόμη δύο γιους, τον 30χρονο Λουκ, από τον πρώτο του γάμο με τη Βιβιάν Καρνέιρο και τον 21χρονο Ερλ από την τωρινή του σύζυγο, Σούζι Μπικ.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο γιος του Nick Cave - Ο δεύτερος μέσα σε επτά χρόνια