ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Η 34χρονη ποπ σταρ γέννησε το πρώτο της παιδί - Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι

Ριάνα: Η 34χρονη ποπ σταρ γέννησε το πρώτο της παιδί - Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι
Η Ριάνα και ο ASAP Rocky
AP Photo

Το πρώτο τους παιδί υποδέχθηκαν πριν από λίγες ώρες η 34χρονη ποπ σταρ Ριάνα και ο ASAP Rocky

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, που επιβεβαίωσε την είδηση η 34χρονη τραγουδίστρια ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη γέννηση του γιου της, ενώ κατά το ΤΜΖ, δεν υπάρχει ακόμη είδηση σχετικά με το όνομα του μωρού.

Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ριάνα, ήταν στις 9 Μαΐου σε εστιατόριο Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της, ASAP Rocky.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως για τις στιλιστικές της επιλογές. Μάλιστα στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, πέρασε το δικό της μήνυμα: το γεγονός ότι η σεξουαλικότητα μίας γυναίκας δεν χάνεται όταν αυτή γίνεται μητέρα.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα Ριάνα.

Η 34χρονη είχε μοιραστεί τότε και το μεγαλύτερό της φόβο μετά την εγκυμοσύνη, αυτόν της επιλόχειου κατάθλιψης. «Η επιλόχειος κατάθλιψη. Θα αισθάνομαι εκτός ελέγχου συναισθηματικά; Αυτές είναι ιστορίες που ακούω από άλλες γυναίκες και με τρομάζουν», είχε πει.

Στην τότε συνέντευξη είχε αναφερθεί και στον αγαπημένο της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Όσο για το μωρό τους, ανέφερε πως δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφυγαν.

Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», είχε πει.

Στο παρελθόν, ο ράπερ είχε μιλήσει για την αγαπημένη του σε συνέντευξή του, χρησιμοποιώντας τα πιο τρυφερά λόγια.

Αν και οι δυο τους γνωρίζονται από το 2012, αρχικά, τους συνέδεε μία δυνατή φιλία και τίποτα παραπάνω. Το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε το 2019 και οι πρώτες φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν την Πρωτοχρονιά του 2020.