ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Τζόνι Ντεπ κουλουριαζόταν καθώς η Άμπερ Χερντ του φώναζε» - Μαρτυρία από την πολύκροτη δίκη

O Τζόνι Ντεπ
O Τζόνι Ντεπ
ΑP

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, λίγο πριν καταθέσει η πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Κέιτ Μος

Ο Mόργκαν Νάιτ, πρώην ιδιοκτήτης του Hicksville Trailer Palace στο Joshua Tree της Καλιφόρνια, κατέθεσε χθες σε δικαστήριο της Βιρτζίνια ως μάρτυρας για τον Τζόνι Ντεπ. Στο σημείο αυτό φέρεται να διαδραματίστηκε μία από τις υποτιθέμενες σεξουαλικές επιθέσεις του Ντεπ, ο Νάιτ ωστόσο κατέθεσε οτι είδε τον πρωταγωνιστή να «σκύβει» και «σχεδόν να φοβάται» την πρώην σύζυγό του, καθώς του φώναζε τη νύχτα που το πρώην ζεύγος είχε καταλήσει εκεί.

Ο Ντεπ είχε νοικιάσει τη συλλογή vintage τρέιλερ για τη βραδιά τον Μάιο του 2013 και του δόθηκαν τα κλειδιά του παλαιότερου τρέιλερ, σύμφωνα με τον παλιό ιδιοκτήτη. Περίπου μια ντουζίνα άτομα - κυρίως «νεαροί χίπστερ», είπε ο Νάιτ εντάχθηκαν στην παρέα των Χολιγουντιανών αστέρων.

«Ο κος Ντεπ ήταν πολύ περίεργος και πολύ ωραίος», κατέθεσε ο Νάιτ από το βήμα του μάρτυρα, λέγοντας ότι έκανε στο ζευγάρι μια ξενάγηση και τους είδε επί 45 λεπτά με μία ώρα εκείνο το βράδυ, ενώ τους έδειχνε το χώρο. «Επίσης ενδιαφερόταν πολύ για την υπεύθυνή μου γιατί ήταν μουσικός, οπότε μιλούσαν πολύ για τη μουσική. Κάποια στιγμή εκείνη, που έμενε στο διπλανό τροχόσπιτο, πήγε και άρπαξε την κιθάρα της και τραγούδησαν ένα ή δύο τραγούδια γύρω από τη φωτιά».

Η Χερντ, ωστόσο, φαινόταν ενοχλημένη που ο Ντεπ δεν της έδινε σημασία, είπε ο Νάιτ Κάποια στιγμή μιλούσε με τον Ντεπ και εκεινη είπε ότι θελει να μιλήσει με το φίλο της. «Άρχισε να του φωνάζει και δεν ήθελα να ακούσω. Ειλικρινά, ήταν πραγματικά ενοχλητικό γιατί ήμουν σε σχέση όπου υπέφερα απο συναισθηματική κακοποίηση στο παρελθόν», είπε ο Νάιτ πριν υποβάλλει ένσταση η ομάδα της Χερντ.

«Ήταν κάπως κουκουλωμένος και φαινόταν σχεδόν φοβισμένος», είπε, «και ήταν πραγματικά παράξενο να τον βλέπεις γιατί ήταν προφανώς μεγαλύτερος από αυτήν». Ο Νάιτ είπε ότι ο Ντεπ - ο οποίος, όπως και οι άλλοι, τελικά μέθυσε- γινόταν όλο και πιο ήσυχος όσο περνούσε το βράδυ.

«Στο τέλος της νύχτας, άκουσα μια φασαρία», είπε ο Νάιτ. «Ήμουν μέσα στο σπίτι και βγήκα. Δεν μπορούσα να πω τι συνέβαινε. Ο κύριος Ντεπ και η κυρία Χερντ συζητούσαν δεν είμαι σίγουρος για τι ακριβώς».

Την επόμενη μέρα είπε, ενημερώθηκε ότι υπήρχε ζημιά στο τρέιλερ της δεκαετίας του '50 όπου είχαν μείνει ο Ντεπ και ο Χερντ. Κομμάτια είχαν σπάσει από μια απλίκα στην κρεβατοκάμαρα, ανακουφίστηκε όμως όταν έμαθε ότι αυτή ήταν η μόνη ζημιά και ότι οι συνεργάτες του Ντεπ επέστρεψαν τα 62 δολάρια που στοίχισε η ζημιά.

Την πρώτη της μέρα στο δικαστήριο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Χερντ κατέθεσε ότι ο Ντεπ είχε καταστρέψει το τρέιλερ ενώ της ούρλιαζε και φαινόταν να ψάχνει για κάτι, πετούσε γυαλιά, σκούπιζε τα τραπέζια και έσπασε την απλίκα με το χέρι του. Είπε ότι κρύφτηκε στο μπάνιο και όταν εμφανίστηκε, τη ρώτησε, «Πού είναι και πόσο καιρό το έκρυβα;» Στη συνέχεια, όπως κατέθεσε, ο Ντεπ φέρεται να της έσκισε τα ρούχα και της έκανε «αναζήτηση» σε απόκρυφα σημεία, ψάχνοντας μια εξαφανισμένη σακούλα κοκαΐνης.

Ο Νάιτ είχε στείλει στο Twitter μια απάντηση σε θαυμαστή του Ντεπ μετά την κατάθεση της Χερντ, λέγοντας: «Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ. Η Άμπερ ήταν εκείνη που είχε καταληφθεί απο ζήλια και τρέλα».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μος: Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της πρώην του Τζόνι Ντεπ - Τι θα πει το τοπ μόντελ στη δίκη