ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης - Τι σχεδιάζει η ηθοποιός

H Άμπερ Χερντ θέλει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας
H Άμπερ Χερντ θέλει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας
ΑΡ

Η Άμπερ Χερντ θέλει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από το τέλος της δίκης.

Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει να αποσυρθεί στην έρημο μετά την ετυμηγορία των ενόρκων που μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα (31/5). Η ηθοποιός φέρεται να πήρε αυτή την απόφαση για να ξεφύγει από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης μετά από μακρά, εξουθενωτική δίκη, ανεξάρτητα από την απόφαση.

Ο δικαστικός αγώνας μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ φτάνει στο τέλος του, γράφει η ισπανική εφημερίδα Marca. Σε λίγες μέρες, ή και ώρες, θα γίνει γνωστή η ετυμηγορία σε μία από τις πλέον πολύκροτες δικαστικές διαμάχες του τελευταίου χρόνου.

O Tζόνι ΝτεπΑ.Ρ

Όμως, ακόμη και πριν μάθει την απόφαση, η Χερντ ξέρει ήδη ότι δεν θα παραμείνει στο Λος Άντζελες και θα μετακομίσει σε μια κατοικία στην έρημο της Καλιφόρνια. Η πόλη του Φέρφαξ στη Βιρτζίνια φιλοξένησε μια δίκη σπάνια ακόμη και για τα δεδομένα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα, μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα κρίνει το μέλλον των δύο πρώην συζύγων.

Στο μεταξύ, οι δύο ηθοποιοί κάνουν ήδη χωριστά σχέδια, επιδιώκοντας να εκτονώσουν την ένταση που βίωσαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ο Τζόνι Ντεπ εθεάθη ήδη σε μία συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλευρό του Τζεφ Μπεκ, προκαλώντας έκπληξη σε όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του έχει άλλα σχέδια. Και αυτά έχουν να κάνουν με την αναχώρηση από το Λος Άντζελες στο εγγύς μέλλον για να μετακομίσει στην έρημο της Καλιφόρνια, όπου θα ένιωθε πιο συνδεδεμένη με την κοινότητα.

Η τοποθεσία θα είναι το Joshua Tree, αναφέρει το Infobae. Η Χερντ έχει ένα σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων και ελπίζει να περάσει λίγο χρόνο εκεί μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Η ηθοποιός λέγεται ότι πήρε αυτή την απόφαση λόγω της κακοποίησης που δέχθηκε τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των απειλών εναντίον της και της κόρης της Oonagh από εξαγριωμένους οπαδούς του πρώην συζύγου της.

Παρά την υψηλή της αξία, η κατοικία της ηθοποιού έχει τρία υπνοδωμάτια. Βρίσκεται σε μια λεγόμενη «hippie chic» περιοχή. Και ταυτίζεται με τον τοπικό τρόπο ζωής.

Σχετικές ειδήσεις