ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το αγαπημένο της ποτό - Η αποκάλυψη του Τομ Χανκς

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το αγαπημένο της ποτό
ASSOCIATED PRESS

Η συνάντηση του Τομ Χανκς με τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2011 - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το αγαπημένο της πότο

Ο Τομ Χανκς ισχυρίστηκε ότι το αγαπημένο ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι το Dubonnet κοκτέιλ αλλά ένα απλό μαρτίνι. Ειδικότερα, ο διάσημος ηθοποιός, αφηγήθηκε τη στιγμή που βρέθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ ενόψει του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της στο talk show του BBC «The One Show» τη Δευτέρα.

Ο Χανκς εξήγησε ότι δείπνησε με τη βασίλισσα τον Μάιο του 2011 μαζί με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα κατά την επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Κάθισα ακριβώς δίπλα στη βασίλισσα», είπε ο ηθοποιός. «Η κουβέντα με τη βασίλισσα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, έτσι ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα που ήταν σημαντικά. Ήταν μια ωραία κουβέντα», πρόσθεσε. Παράλληλα, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου είδε «με την άκρη του ματιού μου» κάποιον από το προσωπικό να ρίχνει σε ποτήρι της βασίλισσας ένα «διαυγές υγρό» που δεν έμοιαζε με νερό.

«Τόλμησα να ρωτήσω τη βασίλισσα: "Ποιο είναι το κοκτέιλ της επιλογής της Αυτού Μεγαλειότητας;"» και μου είπε, "Μαρτίνι"», ανέφερε ο Χανκς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αλκοόλ είναι ένα από τα μυστικά της μακροζωίας της Βασίλισσας. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησε ακόμη και τη δική του επωνυμία ποτού το 2020. Το αποκλειστικό ξηρό τζιν του παλατιού παρασκευάζεται με συστατικά από τους κήπους της κατοικίας της βασίλισσας στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από: nypost