ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πόρτα» στην Κιμ Καρντάσιαν για το μεγάλο πάρτι του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

«Πόρτα» στην Κιμ Καρντάσιαν για το μεγάλο πάρτι του Πλατινένιου Ιωβηλαίου
Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν οι Queen, η Diana Ross και ο Nile Rodgers, ενώ θα παρευρεθούν επίσης οι Sir David Attenborough και David Beckham
AP

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ απέρριψε τις εκκλήσεις της Κιμ Καρντάσιαν να παρευρεθεί στο επίσημο πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Παρά τις προσπάθειες της της Κιμ Καρντάσιαν, αξιωματούχοι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της να παρευρεθεί στο Platinum Party που θα γίνει το Σάββατο (4/6) στο Παλάτι. Εκπρόσωποι της 41χρονης τηλεπερσόνας, η οποία έφτασε στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της, τον 28χρονο Pete Davidson, ζήτησαν να παρευρεθεί όμως το Παλάτι είπε «όχι» στο ζευγάρι, αναφέρει η Daily Mail.

Η Kαρντάσιαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο Platinum Party, που μια πηγή τόνισε στη Daily Mail ότι προσπάθησε να αποκτήσει εισιτήρια με άλλα μέσα, ενώ δεν την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής», ανέφερε η πηγή. Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι εορτασμοί του Ιωβηλαίου ήταν ο μόνος λόγος για το ταξίδι του ζευγαριού στο Λονδίνο.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν οι Queen, η Diana Ross και ο Nile Rodgers, ενώ θα παρευρεθούν επίσης οι Sir David Attenborough και David Beckham.