ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Το «παλάτι» των 22 χιλιάδων δολαρίων που έμενε κατά τη διάρκεια της δίκης

H Άμπερ Χερντ
H Άμπερ Χερντ
A.P

Η Άμπερ Χερντ έμενε σε μια έπαυλη που στοίχιζε 22.000 δολάρια το μήνα όσο κράτησε η δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτει η Daily Mail - Η ίδια ωστόσο δηλώνει αδυναμία να καταβάλλει αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της

Η Άμπερ Χερντ έμενε σε μια έπαυλη με γήπεδο τένις, θέατρο και σπα κατά τη διάρκεια της μάχης για δυσφήμιση με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά όπως λέει τώρα δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της 8 εκατομμύρια δολάρια.

Η δικηγόρος της Χερντ είπε πρόσφατα ότι η ηθοποιός είναι βέβαιο οτι δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει την αποζημίωση των 8,35 εκατομμυρίων δολαρίων που οφείλει στον Ντεπ μετά τη δίκη και ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.

H έπαυλη που φιλοξένησε την Χερντ στη διάρκεια της δίκηςDaily Mail

Παρά το γεγονός ότι πλήρωνε αδρά καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης για το σπίτι, η 36χρονη λέει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει το ποσό που οφείλει στον Ντεπ, μετά την απόφαση των ενόρκων ότι τον δυσφήμησε. Επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες, ωστόσο έμεινε στην έπαυλη με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας ανέσεις και πολυτέλειες, ενώ η δίκη εξελισσόταν, σύμφωνα με το TMZ.

Η ηθοποιός φέρεται να νοίκιασε την έπαυλη στο McLean της Βιρτζίνια, ένα καταπράσινο προάστιο, 25 λεπτά οδικώς από το δικαστήριο της κομητείας Fairfax όπου διεξήχθη επί 6 εβδομάδες η πολύκροτη δίκη της.

Μια καταχώριση σε ιστοσελίδα ακινήτων για το οίκημα το περιγράφει ως «Ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιωτικά κτήματα που προσφέρονται στο McLean» με ένα «μεγάλο φουαγιέ 2 ορόφων, μια κομψή διπλή κυρτή σκάλα, ένα πραγματικό όνειρο για τους λάτρεις της διασκέδασης»

To εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιούDaily Mail

Τα αρχεία ενοικίασης στην καταχώριση δεν περιλαμβάνουν το όνομα της Χερντ, αλλά δείχνουν ότι το ακίνητο νοικιάστηκε στις 4 Μαΐου του 2020. Μάρτυρες φέρεται να είπαν ότι η Χερντ εθεάθη στο σπίτι με την αδερφή της Γουίτνεϊ και την κόρη της Όμαγκ Πέιτζ. Η ασφάλεια της Χερντ «φάνηκε» επίσης στο κατάλυμα.

Η δικηγόρος της εμφανίστηκε στο Today Show την Πέμπτη και είπε ότι η Χερντ έχει «εξαιρετικούς λόγους» να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας και σχεδιάζει να το κάνει. Ερωτηθείσα εάν η ηθοποιός του Aquaman θα μπορούσε να πληρώσει τις αποζημιώσεις που οφείλει στον Ντεπ,απάντησε: «Όχι, απολύτως όχι».

Η ηθοποιός σκοπεύει να ασκήσει έφεση με το επιχείρημα ότι η νομική ομάδα του Ντεπ απέκλεισε ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων απο θεραπευτή και κείμενα που περιγράφουν λεπτομερώς την κακοποίηση.

«Είχαμε ένα τεράστιο πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που αποσιωπήθηκαν σε αυτή την υπόθεση, όπως στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε η νομικός που την υπερασπίστηκε.