ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Χάνκς: Το βίντεο που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του

Τομ Χάνκς: Το βίντεο που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του
Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Χανκς να τρέμει
AP PHOTO

Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Χανκς να τρέμει

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους φίλους του Τομ Χανκς βίντεο από την παρουσία του στην Αυστραλία για την προώθηση της ταινίας Elvis του Μπαζ Λούρμαν καθώς σε αυτό ο ηθοποιός φαίνεται να έχει ένα ανεξήγητο τρέμουλο στο χέρι.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail φαίνεται ο Τομ Χανκς να απευθύνεται στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία στις 4 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται το χέρι του Τομ Χανκς τρέμει εμφανώς με τον 65χρονο ηθοποιό να προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση αυτή βάζοντας το άλλο του χέρι στην βάση του μικροφώνου.

Το κοινό, πάντως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό αρκούμενο στο να ακούει τον Τομ Χανκς να τους ευχαριστεί για τη στάση τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Αυστραλία.

Η εικόνα αυτή του Τομ Χανκς θύμισε σε αρκετούς τον ρόλο του στην ταινία «Σρατιώτης Ράιαν» όταν υποδυόμενος τον λοχαγό Μίλερ, ο οποίος υπέφερε από μετατραυματικό σύνδρομο είχε εμφανίσει τρέμουλο στο χέρι με τους στρατιώτες του να το παρατηρούν και εκείνον να απαντά ότι «έρχεται και φεύγει».

Σχετικές ειδήσεις