ΚΟΣΜΟΣ

Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες «βολτάρουν» στην Αντίπαρο

Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες
Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες

Ράιαν Γκόσλινκ και Εύα Μέντες κάνουν βόλτες στην Αντίπαρο μαζι με τις δύο τους κόρες

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες προστέθηκαν στον κατάλογο των σταρ του Χόλιγουντ που επιλέγουν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ επισκέφτηκε οικογενειακά τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, την Αντίπαρο, με τις δύο κόρες του, την Εσμεράλντα Αμάντα και την Αμάντα Λι.

Οι δυο τους διατηρούνδιακριτική στάση και θέλουν να κρατάνε τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κάνει γνωστό τον προορισμό τους και η ηθοποιός έχει φροντίσει να μην κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Aπό την άλλη μεριά, ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν διατηρεί καν λογαριασμούς στα social media.

Η Μέντες ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία του αγαπημένου της, με τη νέα κώμη για τις ανάγκες της καινούριας του ταινίας:

Ωστόσο, η κάμερα των παπαράτσι εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει στα σοκάκια του νησιού. Και οι δύο ήταν ντυμένοι απλά και προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι από τους υπόλοιπους επισκέπτες του νησιού Αξίζει να σημειωθεί η αλλαγή στην εμφάνιση του Ράιαν Γκόσλινγκ, με το πλατινέ μαλλί για τις ανάγκες του ρόλου του Κεν στη νέα ταινία «Barbie».