ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Ετοιμάζει βιβλίο «εκδίκησης» μετά την ήττα στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ θα βγάλει βιβλίο σύμφωνα με πληροφορίες
Η Άμπερ Χερντ θα βγάλει βιβλίο σύμφωνα με πληροφορίες
ΑΡ

Η Άμπερ Χερντ δεν το βάζει κάτω μετά την ήττα της στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ. Θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τη δική της εκδοχή των γεγονότων, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

Η Άμπερ Χερντ βρίσκεται σε συζητήσεις για να γράψει ένα βιβλίο, όπου θα μιλάει για όλα τώρα που δεν έχει «τίποτα να χάσει» στον απόηχο της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην συζύγου Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με μια έκθεση.

Η ηθοποιός του «Aquaman» φέρεται να είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα βιβλίο «εκδίκησης» όπως το περιγράφει το περιοδικό ΟΚ! καθώς σε μεγάλο βαθμό εμφανίστηκε ως η χαμένη στη μακρά δίκη που έλαβε τεράστια δημοσιότητα.

«Η Χερντ θεωρεί ότι η καριέρα της στο Χόλιγουντ έχει τελειώσει. Είναι ήδη σε συζητήσεις και είναι ενθουσιασμένη γι 'αυτό», είπε στο OK μια πηγή προσκείμενη στην ηθοποιό. «Σε αυτό το σημείο, δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα». Όμως η 36χρονη ηθοποιός μπορεί να έχει κάτι να χάσει, καθώς το βιβλίο της θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέες αγωγές, όπως προεξοφλούν ειδικοί στο περιοδικό.

«Ο Ντεπ και οι δικηγόροι του θα διαβάζουν και θα ακούνε όλα όσα αναφέρει ο Χερντ», είπε ο συγγραφέας και νομικός Ντρορ Μπίκελ στο OK! «Αν περάσει τα όρια, κάτι που είναι πιθανό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δεχθεί νέα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα καταλήξει αμέσως στο δικαστήριο».

Ο Μπίκελ, συγγραφέας του βιβλίου «Τα διαζύγια του 1%: Όταν συγκρούονται οι Μεγιστάνες», είπε ότι η Χερντ πρέπει να είναι «εξαιρετικά προσεκτική» σε ό,τι λέει για τον πρώην της μετά την εξέλιξη της δίκης. Η Άμπερ Χερντ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συμφωνία βιβλίου εφ'ολης της ύλης, μετά την αγωγή της, καθώς θεωρεί οτι δεν ακούστηκε αρκετά η δική της εκδοχή της ιστορίας λόγω της δύναμης του πρώην συζύγου της

Οι εκπρόσωποι της δεν αρνήθηκαν ούτε επιβεβαίωσαν την πληροφορία. Παρά τις αναφορές για το βιβλίο-βόμβα, η ηθοποιός είπε σε μια συνέντευξη στο NBC "Dateline" ότι νιώθει τρομοκρατημένη στην ιδέα ότι ο Ντεπ μπορεί να της κάνει ξανά μήνυση. «Υποθέτω ότι αυτό το σκοπό έχει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, θέλει να σου αφαιρέσει τη φωνή σου», υποστήριξε στη συνομιλία της με τη Savannah Guthrie.

Ο Ντεπ, 59 ετλων, μήνυσε τη Χερντ για ένα άρθρο της στην Washington Post το 2018 που δεν τον κατονόμαζε, αλλά τον κατηγορούσε έμμεσα για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Μετά από μια δίκη έξι εβδομάδων, το δικαστήριο τάχθηκε σε μεγάλο βαθμό υπέρ του Ντεπ, επιδικάζοντας στον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικές ειδήσεις