ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Ψώνια σε κατάστημα με εκπτώσεις μετά την αποζημίωση των 8,3 εκατ. δολαρίων στον Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Ψώνια σε κατάστημα με εκπτώσεις μετά την αποζημίωση των 8,3 εκατ. δολαρίων στον Ντεπ
Η Άμπερ Χέρντ φαίνεται ότι μετράει πλέον και το τελευταίο δολάριο
TMZ

Η Άμπερ Χέρντ φαίνεται ότι μετράει πλέον και το τελευταίο δολάριο

Ψώνια στα… πανέρια βρέθηκε να κάνει η Άμπερ Χερντ λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ στη δίκη για την δυσφήμισή του από την πρώην σύζυγό του επιδικάζοντας και αποζημίωση 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων για τον ηθοποιό.

Σε βίντεο που κατέγραψε η ιστοσελίδα TMZ φαίνεται η Άμπερ Χερντ να ψωνίζει σε κατάστημα με εκπτώσεις στη Νέα Υόρκη έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η 36χρονη ηθοποιός και η αδερφή της, η οποία ήταν στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια της δίκης με τον Τζόνι Ντεπ, κοίταξαν τα πανέρια με τα ρούχα και συζήτησαν για παντελόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Άμπερ Χερντ σε προηγούμενες δηλώσεις της έχει παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να καταβάλει τα 8,3 εκατομμύρια δολάρια που επιδίκασε ως αποζημίωση το δικαστήριο για τον Ντεπ στην απόφαση της 1ης Ιουνίου.

Πάντως για την ώρα παραμένει άγνωστο και αν τελικά ο Τζόνι Ντεπ θα ζητήσει να εφαρμοστεί η απόφαση και αν θα ζητήσει να του καταβληθεί ολόκληρο το ποσό.

Οι δικηγόροι του έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η καταβολή της αποζημίωσης δεν ήταν ο στόχος του Τζόνι Ντεπ όταν ξεκίνησε τη διαδικασία της δίκης για την σε βάρος του συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως εξηγούν στόχος του Ντεπ ήταν να αποκαταστήσει τη φήμη του μετά τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Washington Post το 2016 κάτι που επετεύχθη με την απόφαση του δικαστηρίου.

Σχετικές ειδήσεις