ΚΟΣΜΟΣ

Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε τη Τζέρι Χολ με ένα SMS; Οργιάζουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης

Ο Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ
Ο Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ
ΑΡ

Φήμες λένε οτι ο μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ χώρισε τη Τζέρι Χολ με ένα απλό...μήνυμα

Χώρισε ο Ρούπερτ Μέρντοχ με τον Τζέρι Χολ μέσω μηνύματος; Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης μπορεί να έβαλε τέλος στον γάμο του μέσω ενός απλού μηνύματος, λένε οι φήμες.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, 91 ετών, γνώρισε το διεθνούς φήμης μοντέλο μετά τον χωρισμό του από την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντανγκ το 2013. Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι η 65χρονη Χολ ήταν «σοκαρισμένη» από το ξαφνικό τέλος στην εξαετή σχέση τους, την περασμένη εβδομάδα.

Φίλοι, ωστόσο, ανέφεραν ως πιθανές αιτίες για το ρήγμα τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους, αλλά και το γεγονός ότι η Τζέρι Χολ είναι καπνίστρια. Φήμες λένε ότι ο δισεκατομμυριούχος παρέδωσε την ετυμηγορία του στην πρώην σύζυγό του... ηλεκτρονικά, με γραπτό μήνυμα ή με email. Μια πηγή είπε: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι εκείνος ήταν που την άφησε».

Το πρώην ζευγάρι την ημέρα του γάμου τους το 2016Α.Ρ

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στο Twickenham του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2015, όπου φωτογραφήθηκε να τη φιλάει στο μάγουλο, καθώς εκείνη έλαμπε από ευτυχία. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί στις Χρυσές Σφαίρες τον επόμενο χρόνο και φίλοι είπαν τότε: «Ο Ρούπερτ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Απλώς φαίνεται πολύ, πολύ χαρούμενος. Είναι υπέροχο πράγμα.»

Η Χολ μετακόμισε τότε μαζί του, αφήνοντας το σπίτι των 13 εκατομμυρίων λιρών στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, όπου ζούσε μετά το χωρισμό της με τον ρόκερ των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ. Ο Mέρντοχ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους στο Twitter στις 4 Μαρτίου του 2016, γράφοντας: «Όχι άλλα tweets για δέκα ημέρες ή ποτέ! Νιώθω σαν να είμαι ο πιο τυχερός και ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.» Πιστός στον λόγο του, δεν έχει κάνει ανάρτηση έκτοτε.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί δημόσια στο Λονδίνο τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν φωτογραφήθηκαν να φτάνουν χωριστά για δείπνο, αλλά φαίνεται ότι έφυγαν μαζί. Φίλοι είπαν ότι η Τζέρι Χολ, η εξωστρεφής Τεξανή με το έντονο ταμπεραμέντο, έφερε περισσότερη «ισορροπία» στη ζωή του συζύγου της μετά από δεκαετίες εντατικής ενασχόλησης με τις επιχειρήσεις του.

Από την ανακοίνωση όμως ότι χωρίζουν, τα πιο κοντινά τους πρόσωπα προσπαθούν να αναζητήσουν σημάδια ρωγμών στη σχέση τους. Ένας από τους παρευρισκόμενους στο καλοκαιρινό πάρτι του Μέρντοχ στη Serpentine Gallery στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα εξεπλάγη όταν είδε τη Χολ δίπλα του.

«Σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο που δεν ήταν εκεί. Είναι μια κοινωνική πεταλούδα και γενικά δε χάνει τέτοιες εκδηλώσεις. Παρατήρησα επίσης ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν ήταν εκεί, ούτε οι φίλοι της».

Σχετικές ειδήσεις