ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλα: Αποκάλυψε τι την «τρομοκρατεί» στη βασιλική ζωή

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Αποκάλυψε τι την «τρομοκρατεί» στη βασιλική ζωή
ASSOCIATED PRESS

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποκάλυψε την πτυχή της βασιλικής ζωής που της προκαλεί τρόμο.

Η 74χρονη, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο τον Απρίλιο του 2005, παραδέχτηκε στο νέο εξώφυλλο του Australian Women's Weekly ότι αγχώνεται όταν «βγάζει λόγους».

Αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πεθερό της, πρίγκιπα Φίλιππο, αναφέροντας πως «ήταν πολύ καλός ακροατής». «Ήταν πρότυπο για μένα και πολύ καλός άνθρωπος για να σου δώσει συμβουλές γιατί μου έλεγε πάντα αυτό που σκεφτόταν». Ο Φίλιππος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών, στην επέτειο γάμου του Καρόλου και της Καμίλας.

Παρά το «φορτωμένο» της πρόγραμμα, όπως τόνισε στη βρετανική Vogue τον Ιούνιο, σχετικά με τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, «πάντα καθόμαστε μαζί, πίνουμε ένα φλιτζάνι τσάι και συζητάμε για τη μέρα. Έχουμε μια στιγμή».

Σημειώνεται ότι η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, έχει λάβει το «πράσινο φως» από το Μπάκιγχαμ για να γίνει βασίλισσα δίπλα στον αγαπημένο της Κάρολο. «Επιθυμία μου η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος», ήταν η δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Φεβρουάριο. Η συγκεκριμένη κίνηση της μακροβιότερης μονάρχη στο Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζει και τη γενικότερη αποδοχή της θέσης της Καμίλας στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Οι ταμπλόιντ δεν την στοχοποιούν πλέον, όπως έκαναν επί μία δεκαετία μετά τον θάνατο το 1997, της πριγκίπισσας Νταϊάνα ενώ, πλέον, εκπροσωπεί τακτικά τη βασιλική οικογένεια στο πλευρό του Καρόλου σε επίσημες εμφανίσεις.

Με πληροφορίες από: People, Page Six