ΚΟΣΜΟΣ

Νικ Κύργιος: Η Ελληνοαυστραλή influencer που τον στηρίζει και του έχει κλέψει την καρδιά

O Kύργιος με την Ελληνοαυστραλή αγαπημένη του
O Kύργιος με την Ελληνοαυστραλή αγαπημένη του
Ιnstagram

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος που κατηγορείται για επίθεση και ξυλοδαρμό της πρώην κοπέλας του, στηρίζεται απο την τωρινή του σύντροφο την επίσης ελληνικής καταγωγής Κοστίν Χατζή με την οποία δηλώνει πολύ ερωτευμένος

Στις πρόσφατες αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ο διεθνούς φήμης τενίστας, Νικ Κύργιος έχει σύμμαχο και συμπαραστάτη την τωρινή του κοπέλα, την Ελληνοαυστραλή, Κοστίν Χατζή, την οποία δεν αποχωρίζεται λεπτό, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα.

Γνωστή blogger και influencer με έδρα το Σύδνεϋ, η ελληνικής καταγωγής Χατζή που έχει σπουδάσει ψυχολογία, βγαίνει με τον Κύργιο εδώ και αρκετούς μήνες, και το ζευγάρι κοινοποίησε δημόσια το ειδύλλιό του τον Δεκέμβριο του 2021. Έχει βρεθεί μάλιστα στο πλευρό του σε διάφορα τουρνουά φέτος, μεταξύ άλλων και στο Wimbledon.

«Ημιτελικοί του Wimbledon», έγραψε η Χατζή σε ένα Instagram Story. «Τόσο περήφανη για σένα @kingkyrgios». Η Χατζή, η οποία έχει σχεδόν 100.000 followers στο Instagram, έχει επίσης δημοσιεύσει αφιερώματα στον Κύργιο σε όλο το τουρνουά, όπως μία ανάρτηση που έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Η πρώτη εβδομάδα στο Wimbledon και ήταν μια επιτυχία», ανήρτησε την Κυριακή, στην οποία ο Κύργιος απάντησε: «Ας το ξεκινήσουμε από την αρχή!! Σ'αγαπώ boo.» συνοδεύοντας το μήνυμα με emoji με καρδιά και δαχτυλίδι.

Ο Κύργιος έχει χρησιμοποιήσει το emoji του δαχτυλιδιού σε αρκετές περιπτώσεις αναφερόμενος στη Χατζή, πυροδοτώντας φήμες ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Σε συνέντευξή του τον Μάιο στην Daily Telegraph, ο Κύργιος δήλωνε ότι η Χατζή είναι «σίγουρα η μία».

«Είμαι ερωτευμένος μαζί της και είναι καταπληκτικός άνθρωπος», είπε ο Κύργιος. «Περνάμε τα πάνω και τα κάτω μαζί, αλλά την αγαπώ όσο πάει». Πριν από τη σχέση του με τον Χατζή, ο Κύργιος άρχισε να βγαίνει με την Πάσσαρη τον Ιούλιο του 2020. Οι δυο τους χώρισαν τον περασμένο Οκτώβριο μετά από καυγά που οδήγησε σε επίσκεψη της αστυνομίας στο ξενοδοχείο τους στην Αδελαΐδα.

Ο Κύργιος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 40 της παγκόσμιας κατάταξης, θα βρεθεί σε δικαστήριο της Καμπέρας της Αυστραλίας τον επόμενο μήνα. Η κατηγορία της κοινής επίθεση επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών.