ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Νεαρός κορόιδεψε αρχηγό καρτέλ στο TikTok - Τώρα τον ψάχνουν παντού για να τον σκοτώσουν

Μεξικό: Νεαρός κορόιδεψε αρχηγό καρτέλ στο TikTok - Τώρα τον ψάχνουν παντού για να τον σκοτώσουν

Μια απίστευτη ιστορία από το Μεξικό, με έναν νεαρό να κάνει μια θανάσιμη πλάκα!

Την περιπέτεια της ζωής του ζει ένας νεαρός από το Μεξικό ο οποίος κορόιδεψε στο TikTok έναν αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών και τώρα τον αναζητούν για να τον δολοφονήσουν!

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε φυσικά για ευνόητους λόγους, μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα εξαπέλυσε μια σωρεία προσβολών κατά του Nemesio 'El Mencho' Cervantes, του πλέον καταζητούμενου αρχηγού καρτέλ ναρκωτικών, καθώς είναι η κεφαλή του Jalisco New Generation.

Ο νεαρός εμφανίζεται στο clip που ανέβασε να παριστάει τον El Mencho λέγοντας προσβολές για εκείνον. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον νεαρό καθώς λίγες ημέρες αργότερα πόσταρε ένα νέο βίντεο στο οποίο αφού ζητούσε συγγνώμη, ανέφερε πως τον κυνηγάνε και φοβάται για τη ζωή του.

Ο El Mencho

«Συγγνώμη κύριε για όσα είπα. Δεν είχα αίσθηση των όσων ανέφερα. Μη με σκοτώσετε. Έχω και εγώ οικογένεια όπως εσείς. Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Σας συμπαθώ πάρα πολύ», ανέφερε ο νεαρός στο δεύτερο βίντεο.

Η τύχη του νεαρού είναι άγνωστη ενώ να σημειωθεί πως το καρτέλ του Jalisco δεν είναι το μεγαλύτερο (πρώτο είναι εκείνο της Σιναλόα), ωστόσο θεωρείται ως το πιο βίαιο...