ΚΟΣΜΟΣ

Έψαχνε «έμπειρους σαδιστές» για να σκοτώσουν τη φίλη του

Έψαχνε «έμπειρους σαδιστές» για να σκοτώσουν τη φίλη του

Μέσω αγγελίας στο Διαδίκτυο έψαχνε ένας 53χρονος Ελβετός «έμπειρους σαδιστές» για να βασανίσουν, να σκοτώσουν και να ψήσουν τη φίλη του και τη 12χρονη κόρη της!

Ο άνδρας, η δίκη του οποίου ξεκίνησε σήμερα στο Βίντερτουρ της Ελβετίας, είχε βάλει την αγγελία σε ένα φόρουμ το 2010, παριστάνοντας το υποψήφιο θύμα. Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, σεξουαλικό καταναγκασμό και απαγωγή.

Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ανάρτησε την αγγελία μόνο για να εξάψει τη φαντασία του και ότι στόχος του δεν ήταν να δολοφονηθούν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της.

Ωστόσο, στην αγγελία ανέφερε τη διεύθυνση των θυμάτων και περιέγραφε λεπτομερώς τι ήθελε να κάνει ο επίδοξος δολοφόνος. Το αξιοπερίεργο είναι ότι σχεδόν 40 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και μάλιστα ένας από αυτούς πήγε μέσα στη νύχτα στο σπίτι της γυναίκας και της δήλωσε ότι «ήρθε να την σκοτώσει». Εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μεταξύ αυτών που απάντησαν στην αγγελία ήταν και ένας μυστικός αστυνομικός, η έρευνα του οποίου οδήγησε στη σύλληψη του 53χρονου.

Η εισαγγελία έχει ζητήσει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 17 ετών και να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία.