ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Το γλυκό γράμμα που έστειλε σε 6χρονη - Είχε καλέσει τον πρίγκιπα Τζορτζ σε γενέθλια

Η Κέιτ Μίντλετον
Η Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε ένα τρυφερό γράμμα σε ένα εξάχρονο κορίτσι που έγραψε στον πρίγκιπα Τζορτζ, καλώντας τον στο πάρτι γενεθλίων της

Ένα κοριτσάκι 6 ετών έστειλε στον Πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών, πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων της. Η βασιλική οικογένεια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, η Κέιτ Μίντλετον ωστόσο έστειλε στην εορτάζουσα μια τρυφερή απάντηση, όπως έγινε γνωστό.

Η απάντηση, που γράφτηκε από το παλάτι, ευχαιστούσε την 6χρονη για την ευγενική πρόσκληση την οποία όπως είπε η 40χρονη Κέιτ θα κρατήσει ως «κάτι καταπληκτικό»

Παρά τον τεράστιο όγκο αλληλογραφίας που λαμβάνει η βασιλική οικογένεια απο θαυμαστές, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, διασφάλισε ότι το κορίτσι έλαβε προσωπική απάντηση από το Παλάτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, η επιστολή που συντάχθηκε από το παλάτι ανέφερε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μου ζήτησαν να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας, στην οποία καλείτε τον Πρίγκιπα Τζορτζ στο πάρτι των 6ων γενεθλίων σας».

Πρόσφατα ο πρίγκιπας Τζόρτζ γιόρτασε τα 8α γενέθλιά του και όπως κάθε χρόνο, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου τους και μελλοντικού βασιλιά.