ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; - Το tweet που προκάλεσε φρενίτιδα στη Βρετανία

Έλον Μασκ: Αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; - Το tweet που προκάλεσε φρενίτιδα στη Βρετανία
Κανεις δεν ξέρει ακόμα αν ο Έλον Μασκ μιλούσε σοβαρά με την ανάρτησή του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
AP PHOTO

Κανεις δεν ξέρει ακόμα αν ο Έλον Μασκ μιλούσε σοβαρά με την ανάρτησή του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε νέο χτύπημα προχώρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/08) ο Έλον Μασκ ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι «αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σας ευχαριστώ».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του Έλον Μασκ προκάλεσε φρενίτιδα στη Βρετανία και μεταδόθηκε από τα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για μια πραγματική απόφαση του Αμερικανου δισεκατομμυριούχου ή για ένα ακόμα από τα πολλά χιουμοριστικά μηνύματα που κατά καιρούς έχει στείλει μέσω Twitter.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ανάρτηση περί αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησε μια ανάρτηση στην οποία ο Mr Tesla έγραψε: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, υποστηρίζω το αριστερό μισό των Ρεπουμπλικανών και το δεξί μισό των Δημοκρατικών

Η ανάρτηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησε την έκκληση που απηύθυναν αρκετοί φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» ειδικά μετά τις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στη φετινή Premier League.

Υπενθυμίζεται, ακόμα, ότι για τον Μασκ εκκρεμεί η αγορά του Twitter για το οποίο τον Απρίλιο υπέβαλε προσφορά ύψους 41 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έγινε δεκτή αλλά ακόμα η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Έλον Μάσκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και χιλιάδες retweets. «Το εννοείς;» ρωτούσαν με αγωνία οι περισσότεροι με άλλους να προσθέτουν ότι «δεν έχεις ιδέα τι ελπίδα σκόρπισες σε εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Αγόρασε μας».

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στην οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ οι οποίοι την αγόρασαν για 955,51 εκατομμύρια δολάρια με τους οπαδούς της ομάδας, όμως, να έχουν αρκετά παράπονα από την πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις