ΚΟΣΜΟΣ

Το «αντίο» στον Σον Κόνερι από την εγγονή του Σάσκια με... πόζες και selfies στο τρένο για τη Σκωτία

Η εγγονή του Σον Κόνερι
Η εγγονή του Σον Κόνερι
Ιnstagram

Η εγγονή του Σον Κόνερι, Σάσκια, ανέβασε φωτογραφίες μέσα απο το τρένο Royal Scotsman με προορισμό τη Σκωτία. Η οικογένεια ταξίδεψε πρόσφατα στην πατρίδα του μεγάλου ηθοποιού για να σκορπίσει τις στάχτες του

Η οικογένεια του Σον Κόνερι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σκωτία για να σκορπίσει τις στάχτες του ηθοποιού στα αγαπημένα του σημεία, αλλά υπήρχαν όπως φαίνεται και πιο ανάλαφρες στιγμές, γράφει η Daily Mail.

Στη διαδρομή με το τρένο, η εγγονή του, Σάσκια πόζαρε...σε έναν κουβά με πάγο με τον φίλο της αδερφής της Χάρπερ Πεκ, εγγονό του σταρ του Χόλιγουντ Γκρέγκορι στο τρένο προς τη Σκωτία και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή σε αρκετά στιγμιότυπα απο το ταξίδι που έγινε με αφορμή την ημέρα που θα συμπλήρωνε ο Σον Κόνερι τα 92α γενέθλιά του.

Η 26χρονη σχεδιάστρια μόδας ποζάρει σε έναν κουβά με πάγο, ενώ φωτογραφήθηκε επίσης να την σηκώνουν ψηλά στο διάδρομο του τρένου καθώς η ομάδα φαίνεται να «μπαίνει» στο πνεύμα του πάρτι. Η Σάσκια πρόσφατα διέκοψε τον αρραβώνα της με τον τραπεζικό κληρονόμο Phillip Thomas Muhr, 35 ετών.

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού Micheline Roquebrune, 93 ετών, έκανε πρόσφατα το ταξίδι με συγγενείς του για να σκορπίσει ιδιωτικά μερικές από τις στάχτες του. Μετά τον θάνατό του στο σπίτι τους στις Μπαχάμες το 2020 είχε υποσχεθεί «Θα φέρουμε τον Σον πίσω στη Σκωτία - αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. «Ήθελε η στάχτη του να σκορπιστεί στις Μπαχάμες και επίσης στην πατρίδα του».

Το προσκύνημα της οικογένειας στη Σκωτία ολοκληρώθηκε με μία τελετή στη μνήμη του αειμνηστου ηθοποιού στο Dalmeny Estate κοντά στο Εδιμβούργο, «την πόλη όπου γεννήθηκε». Πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον Οκτώβριο του 2020.