ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Προσγειώθηκε το αεροπλάνο που ο πιλότος του απειλούσε να το ρίξει σε πολυκατάστημα

ΗΠΑ: Προσγειώθηκε το αεροπλάνο που ο πιλότος του απειλούσε να το ρίξει σε πολυκατάστημα
Η αστυνομία ενημέρωσε ότι τόσο το κατάστημα της Walmart, αλλά και ένας σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων εκκενώθηκαν.
twitter

Ο πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους απειλούσε να ρίξει το αεροπλάνο του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων της Walmart στο Μισισίπι - 

Ο πιλότος ενός μικρού αεροπλάνου που απειλούσε να ρίξει το αεροπλάνο σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Walmart στο Μισισίπι το προσγείωσε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Νωρίτερα, το αστυνομικό τμήμα στο Τουπέλο, στο Μισισίπι, είχε πει πως μιλούσε απευθείας με τον πιλότο και πως είχε εκκενώσει το Walmart και ένα πρατήριο καυσίμων.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Τούπελο, Τζον Κουάκα, δήλωσε πως ο ύποπτος, ο Κόρι Γουέιν Πάτερσον, ήταν υπεύθυνος για τον ανεφοδιασμό αεροπλάνων.

Ενώ ο Πάτερσον φαίνεται να είχε κάποια αεροπορική εκπαίδευση, δεν είχε δίπλωμα πιλότου, δήλωσε ο Κουάκα σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Πάτερσον συνελήφθη και σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για μεγάλη κλοπή και τρομοκρατικές απειλές, είπε ο Κουάκα, ο οποίος πρόσθεσε πως αναμένει να του απαγγελθούν επίσης κατηγορίες σε ομοσπονδιακό επίπεδο.