ΚΟΣΜΟΣ

HΠΑ: Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο «στον αέρα» - «Κάτι μου συμβαίνει σήμερα»

Εγκεφαλικό στον αέρα έπαθε μία παρουσιάστρια ειδήσεων στις ΗΠΑ
Εγκεφαλικό στον αέρα έπαθε μία παρουσιάστρια ειδήσεων στις ΗΠΑ

Μια παρουσιάστρια ειδήσεων από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ζωντανά στον αέρα, αφού άρχισε να μπερδεύει τα λόγια της.

H παρουσιάστρια Τζούλι Τσιν του δικτύου KJRH της Τάλσα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο αφού δυσκολευόταν να διαβάσει τα λόγια μπροστά της. «Οι προηγούμενες ημέρες παραμένουν μυστήριο, αλλά οι γιατροί μου πιστεύουν ότι είχα την αρχή ενός εγκεφαλικού επεισοδίου ζωντανά στον αέρα το πρωί του Σαββάτου. Μερικοί από εσάς το είδατε από πρώτο χέρι και λυπάμαι πολύ που συνέβη», είπε η Τσιν σε ανάρτηση στο Facebook αργά την Κυριακή.

Όλα συνέβησαν όταν η Τζούλι Τσιν άρχισε να διαβάζει την «πάσα» για το θέμα σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA όταν ξαφνικά διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να εκφωνήσει όσα γράφονταν στο ότοκιου.

«Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα το πρωί και σας ζητώ συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια ειδήσεων κάνοντας εσπευσμένα «πάσα» στο δελτίο καιρού. Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν η εμφανώς συγχισμένη παρουσιάστρια ειδήσεων ακούγεται να προσπαθεί να ζητήσει εκ νέου συγγνώμη για ό,τι της συνέβαινε.

Τελικά όπως αποδείχθηκε η Τσιν, η οποία δεν επέστρεψε ποτέ στην παρουσιάση του δελτίου ειδήσεων, είχε υποστεί αρχές εγκεφαλικού, σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Το επεισόδιο φαινόταν να ξεκίνησε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, μέσα σε αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων μας άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όραση στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα το χέρι μου μούδιασε. Έπειτα, ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου στο ότοκιου».

Οι συνάδελφοί της αναγνώρισαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Η παρουσιάστρια είπε ότι υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο για να προσδιοριστεί η αιτία του επεισοδίου της στον αέρα.

«Σε αυτό το σημείο, οι γιατροί πιστεύουν ότι είχα την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι πλήρες εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις και πολλά να συνεχίσουμε, αλλά η ουσία είναι ότι πρέπει να είμαι μια χαρά». Η ίδια, τέλος, είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους της χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των οποίων μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.