ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Χιλιάδες κουτιά μπύρας έκλεισαν αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα μετά απο σύγκρουση

Χιλιάδες κουτιά μπύρας απέκλεισαν αυτοκινητόδρομο
Χιλιάδες κουτιά μπύρας απέκλεισαν αυτοκινητόδρομο
Τwitter

Ένας αυτοκινητόδρομος στη Φλόριντα αποκλείστηκε την Τετάρτη (21/9) από χιλιάδες κουτιά μπύρας Coors Light μετά από σύγκρουση 

Όλες οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν όταν το ημιρυμουλκούμενο που μετέφερε την μπύρα προσέκρουσε σε φορτηγά που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σημείο από την περιπολία της εθνικής οδού της Φλόριντα δείχνουν τόσα χυμένα κουτιά και κουτιά μπύρας, που ο δρόμος μόλις και μετά βίας φαίνεται. Αναφέρθηκαν μόνο μικροτραυματισμοί, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τους Tampa Bay Times, δύο ημιρυμουλκούμενα συνετρίβησαν στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο το πρωί της Τετάρτης (21/9) και ανατράπηκαν. Δύο ακόμη ημιρυμουλκούμενα έτρεξαν για να βοηθήσουν, καθώς και ένα φορτηγό.

Ένα πέμπτο ημιρυμουλκούμενο - αυτό που μετέφερε την μπύρα - δεν σταμάτησε εγκαίρως και προσέκρουσε στα σταθμευμένα οχήματα. Εκτός από την μπύρα, ποσότητα σκυροδέματος που μετέφερε επίσης ένα από τα φορτηγά χύθηκε επίσης σε όλο το δρόμο. Ο αυτοκινητόδρομος τελικά άνοιξε ξανά μερικές ώρες αργότερα.