ΚΟΣΜΟΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του - Η ανακοίνωση για την επικείμενη δίκη

Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του - Η ανακοίνωση για την επικείμενη δίκη
O Θέμης Αδαμαντίδης.
INTIME

Αναβάλλεται το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο θα αναβληθεί, λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».

Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί ξανά τον Ιούλιο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια. Ακόμη στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη.