ΚΟΣΜΟΣ

Οργή στο Μπάκιγχαμ: Το Netflix θα δείξει την «εξωσυζυγική σχέση» του πρίγκιπα Φιλίππου

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος
Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος
ΑΡ

Oργή προκαλεί το σχέδιο του Netflix να παρουσιάσει στη νέα σεζόν του Crown την τρυφερή σχέση του πρίγκιπα Φίλιππου με μία άλλη γυναίκα, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. «Σκουπίδια» απαντάνε βασιλικές πηγές.

Το Netflix έχει πυροδοτήσει οργή αφού αποκαλύφθηκε ότι θα μπορούσε να δείξει σκηνές που απεικονίζουν τον πρίγκιπα Φίλιππο να συνάπτει σχέση με τη στενή φίλη Πένι Νάτσμπαλ στη νέα σειρά του «The Crown». Το επιτυχημένο σόου, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του «γίγαντα ροής», πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες στις 9 Νοεμβρίου και ορισμένοι βασιλικοί παρατηρητές ανησυχούν για το περιεχόμενο αυτής της σεζόν.

Η Sun αναφέρει ότι μεταξύ των γραμμών της ιστορίας στα επόμενα επεισόδια θα υπάρχουν «σκηνές οικειότητας» μεταξύ του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου και της κόμισσας Μάουντμπαυτεν της Βιρμανίας, η οποία ήταν 30 χρόνια νεότερή του.

Πιστεύεται οτι ο ένας θα αγγίζει τα χέρια του άλλου, καθώς ο Φίλιππος μιλάει για τον γάμο του, σε μια κίνηση που έχει χαρακτηριστεί ως«σκουπίδια» από τον πρώην γραμματέα της εκλιπούσας βασίλισσας. Ο Ντίκι Άρμπιτερ, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' από το 1988 έως το 2000, χαρακτήρισε εξαιρετικά δυσάρεστο το γεγονός ότι τέτοιες σκηνές θα προβληθούν λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κηδεία της.

«Λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η Αυτής Μεγαλειότητα ετάφη δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο, αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και, ειλικρινά, σκουπίδια», είπε.«Η αλήθεια είναι ότι η Πένυ ήταν μακροχρόνια φίλη όλης της οικογένειας. Το Netflix δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα των ανθρώπω ». Η συντάκτρια του περιοδικού Majesty Ingrid Seward πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικά κακόγουστο.

«Αυτό είναι μυθοπλασία. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια να συζητούσε τον γάμο του με κανέναν» Πηγή του Netflix είπε στο MailOnline ότι οι αναφορές για το περιεχόμενο της επόμενης σεζόν είναι «καθαρή εικασία».

Ο Φίλιππος δέθηκε με την Πένυ, η οποία είναι τώρα 69 ετών, λόγω της κοινής τους αγάπης για την ιππασία και είχαν μια φιλία που κράτησε δεκαετίες. Την είχε κάποτε αποκαλέσει μάλιστα ως τη «δεύτερη πιο σημαντική γυναίκα» στη ζωή του

Λέγεται ότι ο Φίλιππος στήριξε την Πένυ όταν η πεντάχρονη κόρη της Λεονόρα πέθανε από καρκίνο στα νεφρά. Γνωστή και ως Lady Romsey και Lady Brabourne, η κόμισσα Πένι επισκεπτόταν τακτικά το Wood Farm, το εξοχικό στην άκρη του κτήματος Sandringham στο Nόρφολκ όπου ο Πρίγκιπας πέρασε πολύ χρόνο μετά την απόσυρσή του από τη δημόσια ζωή τον Αύγουστο του 2017.

Ήταν το μόνο μέλος εκτός της οικογένειας που προσκλήθηκε στην κηδεία του με 30 άτομα πέρυσι, αντανακλώντας ακριβώς τον σημαντικό ρόλο που είχε στη ζωή του Δούκα. Πράγματι, η κόμισσα απολάμβανε έναν τόσο στενό δεσμό με τη Βασίλισσα και τον Φίλιππο που το προσωπικό του Παλατιού φέρεται να της έδωσε το παρατσούκλι «και επίσης», επειδή καμία λίστα καλεσμένων δεν θεωρούνταν πλήρης χωρίς αυτήν.

Παρευρέθηκε επίσης στην κηδεία της βασίλισσας τον περασμένο μήνα, ένα άλλο σημάδι των στενών δεσμών της με τη βασιλική οικογένεια. Την Πένυ πρόκειται να υποδυθεί η Βρετανίδα ηθοποιός Natascha McElhone στην προτελευταία σεζόν του The Crown. Η Sun αναφέρει ότι ένα επεισόδιο της επερχόμενης σεζόν θα δείξει τον Δούκα του Εδιμβούργου να διδάσκει την Πένυ ιππασία, ενώ της ανοίγει την καρδιά του για τα «προβλήματα» του γάμου του.

Συμμετέχει στο καστ για την πέμπτη σεζόν της σειράς και η Imelda Staunton, η οποία θα υποδυθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ II, ενώ ο Dominic West θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Κάρολο και η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί τη Νταϊάνα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.