ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι – Μέγκαν: Οι «φτωχοί» του Χόλυγουντ – «Ακόμα ελεύθερος ο Μασκ αν ενδιαφέρεται η Μέγκαν» 

Χάρι – Μέγκαν: Οι «φτωχοί» του Χόλυγουντ – «Ακόμα ελεύθερος ο Μασκ αν ενδιαφέρεται η Μέγκαν» 
Ο Χάρι και η Μέγκαν.
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Στην «D-list» των πλουσίων του Χόλιγουντ κατατάσσει το Vanity Fair τον Χάρι και την Μέγκαν – Σε ένα περιπαικτικό σχόλιό της για την Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην συντάκτρια του περιοδικού, Τίνα Μπράουν, ανέφερε ότι «ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος»  

«Φτωχούς» για το Χόλιγουντ χαρακτηρίζει το περιοδικό Vanity Fair το ζεύγος των Σάσσεξ προσθέτοντας – αναφερόμενο στην Μέγκαν – ότι «ο Έλον Μασκ είναι ακόμα ελεύθερος αν η Δούκισσα επιθυμεί».

Το ομολογουμένως προσβλητικό αστεία για την δούκισσα του Σάσσεξ δεν έχει σχολιαστεί ακόμα από το ζευγάρι, ούτε όμως και το ρεπορτάζ που αναφέρεται στα περιουσιακά τους στοιχεία που τους κατατάσσουν σε πολίτες 4ης κατηγορίας μεταξύ των εκατομμυριούχων του Χόλιγουντ που επέλεξαν να ζήσουν.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ειδικότερα η Τίνα Μπράουν έγραψε ότι το ζευγάρι «δεν είχε αρκετά χρήματα» σε σύγκριση με τους υπερπλούσιους A-listers.

Αν και το «ταπεινό εξοχικό σπίτι» τους, μπορεί να μην πληροί τις προϋποθέσεις των άλλων χλιδάτων σπιτιών στο Χόλιγουντ, όμως διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια.

Την ίδια στιγμή η περιουσία Promised Land της γειτόνισσας τους Oprah Winfrey αξίζει περισσότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η έπαυλη του Jaz Z και της Beyoncé στο Bel Air στη δυτική πλευρά του Λος Άντζελες αξίζει 88 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλα ακριβά σπίτια διασημοτήτων της Καλιφόρνια ανήκουν στον Adam Levine των Maroon 5 - 52 εκατομμύρια δολάρια, Kylie Jenner - 36,5 εκατομμύρια δολάρια και Ellen DeGeneres - 21 εκατομμύρια δολάρια. Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός Τάιλερ Πέρι έχει ένα σπίτι 18 εκατομμυρίων δολαρίων όπου φιλοξένησε τους Σάσεξ όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Χένλεϊ, η Μπράουν ανέφερε: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο να είσαι διασημότητα της λίστας D. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι όταν ζεις ανάμεσα σε αυτούς τους υπερπλούσιους ανθρώπους.

Και πρόσθεσε: «Στο Montecito, όπου ζουν, η έπαυλή τους των 14 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα ταπεινό εξοχικό σπίτι σε σύγκριση με αυτό που έχουν αυτοί οι άλλοι άνθρωποι».