ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σκότωσε φίλη της και βγήκε βόλτα με το πτώμα της σε βαλίτσα

Βρετανία: Σκότωσε φίλη της και βγήκε βόλτα με το πτώμα της σε βαλίτσα
H 38χρονη Τζέμα Μίτσελ με την βαλίτσα στην οποία μέσα είχε τοποθετήσει το νεκρό σώμα της φίλης της.
Daily Mail

Το έγλημα που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία οφείλεται σε οικονομικούς λόγους - Η δράστης είχε ανάγκη ένα μεγάλο χτηματικό ποσό που το θύμα αρνήθηκε να της το δώσει

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ μία 38χρονη αποκεφάλισε την 70χρονη φίλη της και τοποθέτησε το αποκεφαλισμένο πτώμα μέσα σε μπλε βαλίτσα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στη συνέχεια η δράστης, Τζέμα Μίτσελ βγήκε στους δρόμους του βορειοδυτικού Λονδίνου με τη βαλίτσα προκειμένου να το ξεφορτωθεί το πτώμα της μέχρι πρότινος φίλης της, Μι Κουέν Τσονγκ.



Σύμφωνα με τη Daily Mail η 38χρονη Τζέμα Μίτσελ, χτύπησε μέχρι θανάτου την 70χρονη Μι Κουέν Τσονγκ πριν την αποκεφαλίσει. Οι λόγοι του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος οφείλεται σύμφωνα με το ΜΜΕ σε οικονομικούς λόγους αφού η πρώην οστεοπαθητικός Μίτσελ, είχε ανάγκη 400.000 λίρες για να φτιάξει το σπίτι της στο Willesden. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο η κατηγορουμένη ασκούσε πιέσεις στο θύμα προκειμένου να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν.

Όταν η Τσονγκ αρνήθηκε, η Μισέλ την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε απόσταση 250 μιλίων μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά. Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.