ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Πέταξαν... ροδοπέταλα στον Ερντογάν και του έγραψαν τραγούδι

Τουρκία: Πέταξαν... ροδοπέταλα στον Ερντογάν και του έγραψαν τραγούδι

Έδωσαν προεκλογικό... σόου οι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 

Ασυνήθιστες εικόνες έρχονται από την Τουρκία και από την προεκλογική εκστρατεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι... ασυγκράτητοι οπαδοί του Τούρκου προέδρου πέταξαν εκατοντάδες ροδοπέταλα στη λιμουζίνα του ενώ μεταφερόταν σε προεκλογική συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να καλυφθεί τελείως από τα λουλούδια.

Σα να μην έφτανε αυτό οι υποστηρικτές του Ερντογάν του έφτιαξαν και τραγούδι.

«Έχτισε γέφυρα αγάπης στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει γίνει θρύλος στα στόματα και στις γλώσσες τους. Δεν έχει παραστρατήσει ποτέ, με τον έρωτα αυτό είναι στις διαταγές του λαού του! H ελπίδα του λαού ο Ερντογάν, το όνομα του είναι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!», λένε οι στίχοι του τραγουδιού σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη.

Την ίδια ώρα οι απειλές κατά της Ελλάδας στον τουρκικό Τύπο συνεχίζονται με αφορμή τη δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυράυλου Tayfun.

Τούρκοι δημοσιογράφοι παρουσιάσαν για άλλη μια φορά χάρτες που δείχνουν ότι στόχο της Τουρκίας αποτελεί μόνο η Ελλάδα.

Ο ταξίαρχος ε.α. Εσάρ Αρσλάν, ανέφερε στο A Haber: «O πύραυλος που εκτοξεύσαμε έχει εμβέλεια μεγαλύτερη των 280 χιλιομέτρων. Πάντα λέμε 280+. Ο πρόεδρος μας το είπε ιδιαίτερα σωστά. Ο πύραυλος της Roketsan είναι τακτικός υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος. Eδώ έχει σημασία ο χρόνος πτήσης αυτού του πυραύλους.

Διότι τα 561 χιλιόμετρα τα έχει διανυσει σε 487 δευτερόλεπτα. Εμείς ως τακτική κοιτάζουμε σε αυτό ακριβώς το σημείο. Δηλαδή σε 8 λεπτά. Κάποιοι άρχισαν να τον συγκρίνουν με τον Sarmat, όμως εκείνος ο πύραυλος είναι μεγαλύτερος.

Σημασία όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας έχουν την ικανότητα της κατασκευής του βαλλιστικού πυραύλου αυτό έχει σημασία. Κοιτάζουμε την ταχύτητα τους που είναι υπερηχητική».

Διαβάστε ακόμα:

Γεωργιάδης σε Τούρκο υπουργό: Κανένας δεν θέλει γείτονα την Τουρκία

Ερντογάν: «Αυτός είναι ο αιώνας της Τουρκίας»

Παράπονα... Ερντογάν: Οι ιμπεριαλιστές δεν χωνεύουν την Τουρκία