ΚΟΣΜΟΣ

Τίτλοι τέλους για Ζιζέλ – Μπρέιντι: Κατέθεσαν το διαζύγιό τους

Τίτλοι τέλους για Ζιζέλ – Μπρέιντι: Κατέθεσαν το διαζύγιό τους
Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν.
AP

Τίτλοι τέλους στην κοινή ζωή του ζευγαριού Ζιζέλ – Μπρέιντι - Κατέθεσαν το διαζύγιό τους

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν κατέθεσαν σήμερα τα έγγραφα διαζυγίου τους.

Ο επτά φορές νικητής του Super Bowl και το σούπερ μόντελ κατέληξαν σε συμφωνία που περιγράφει λεπτομερώς τον διαχωρισμό της περιουσίας τους και τους όρους επιμέλειας καθώς τερματίζουν τη 13χρονη ένωσή τους, αναφέρει το TMZ.

Ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 12χρονο Benjamin, και τη Vivian, 9 ετών. Μοιράζονται επίσης μια έπαυλη 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι της Φλόριντα, καθώς και ένα διαμέρισμα 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Tribeca της Νέας Υόρκης.

tom.jpg
Η ανάρτηση του Τομ Μπρέιντι.

Πηγές αναφέρουν ότι οι δικηγόροι τόσο του Μπρέιντι όσο και της Μπούντχεν έχουν συμφωνήσει στις λεπτομέρειες του διαζυγίου η οποία ωστόσο θα παραμείνει κρυφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προβλήματά του ζευγαριού μετρούν περίπου μια δεκαετία, με τη Ζιζέλ να φτάνει πάντα στα άκρα, απειλώντας να τερματίσει τον γάμο της, εάν δεν μπορέσει να «υπάρχει» κι εκείνη μέσα σε αυτόν. Όσες φορές κι αν κατάφεραν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες, φαίνεται πως αυτή τη φορά έφτασαν στα όριά τους.

Άρθρο του People, θέλει τον ποδοσφαιριστή να είναι συντετριμμένος από το γεγονός ότι το άλλοτε supermoder πήρε την απόφαση να προσλάβει πρώτη δικηγόρο, για να βγει το διαζύγιο.

«Αισθάνεται πολύ πληγωμένος από αυτήν» σημείωσε μια πηγή κοντά από το περιβάλλον του Μπρέιντι. Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

Ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό

Πέρα από την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, η οποία έχει συμβάλλει σε έναν βαθμό στον χωρισμό τους, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, υπάρχει ένας σημαντικότερος λόγος που οδήγησε το ζευγάρι σε ρήξη.

Σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Η «οικονομική καταστροφή» του Μπρέιντι μετά το διαζύγιο

Ένα δημοσίευμα της Marca παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγραμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Τζέρι.

Εάν λοιπόν, η ανάλυση είναι σωστή και η περιουσία του Μπρέιντι ακριβής, τότε θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατ. δολάρια. Η εκτιμώμενη περιουσία του Μπρέιντι υπολογίστηκε με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL.