ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Μπρέιντι: «Έσπασε» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Ζιζέλ

Τίτλοι τέλους για τον Τομ Μπρέιντι και τη Ζιζέλ
Τίτλοι τέλους για τον Τομ Μπρέιντι και τη Ζιζέλ
ΑΡ

Ο Τομ Μπρέϊντι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια  από τότε που εκείνος και η Ζιζέλ Μπούντχεν υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το πρωί της Παρασκευής (28 Οκτωβρίου), το οποίο οριστικοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα. Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή Let’s Go! τη Δευτέρα (31/10), ο Μπρέιντι είπε: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στη ζωή που αντιμετωπίζουν πράγματα με τα οποία ασχολούνται στη δουλειά και ασχολούνται με το σπίτι.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι είναι μια πολύ φιλική κατάσταση και είμαι πραγματικά συγκεντρωμένος σε δύο πράγματα, να φροντίζω την οικογένειά μου και σίγουρα τα παιδιά μου και δεύτερον, να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ για να κερδίσω ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζουν στη δουλειά όταν είναι ώρα για δουλειά και, στη συνέχεια, όταν επιστρέφουν στο σπίτι, εστιάζουν στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο εργάζομαι και όσο είμαι μπαμπάς».

Ο αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers εξήγησε ότι το να «εκτυλίσσεται ένα διαζύγιο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους» προσθέτει έναν βαθμό δυσκολίας. «Όλοι έχουμε τις μοναδικές μας προκλήσεις στη ζωή. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Κάνουμε το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε», συνέχισε.

«Έχω απίστευτους γονείς που πάντα με δίδασκαν τον σωστό τρόπο να κάνω πράγματα. Θέλω να είμαι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μου και να προσπαθώ πάντα να κάνω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Και όταν αντιμετωπίζειςζπράγματα στη ζωή σου που έχουν προκλήσεις, θέλεις να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Λοιπόν, θέλω να μπορώ να κρατάω πάντα το κεφάλι μου ψηλά εντός και εκτός γηπέδου και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να το κάνω όσο είμαι εδώ» κατέληξε

Σε ένα Instagram Story που ανακοίνωσε το διαζύγιο την περασμένη εβδομάδα, η Ζιζέλ έγραψε: «Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσουν να είναι τα παιδιά μας που αγαπώ με όλη μου την καρδιά. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να τους προσφέρουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ».