ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Οι άνθρωποι που υποστήριξα τα πήγαν πολύ καλά»

Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo

Ψύχραιμη η αντίδραση του Ντόναλτ Τραμπ, μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News Digital, διέψευσε τις αναφορές ότι ήταν «έξαλλος» μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών.

«Ισχύει το ακριβώς αντίθετο», είπε ο Τραμπ. «Οι άνθρωποι που υποστήριξα τα πήγαν πολύ καλά. Πήρα 98,6% στις προκριματικές εκλογές και 216 έναντι 19 στις γενικές εκλογές, αυτό είναι εκπληκτικό».

Ο Τραμπ συνέχισε επαινώντας αρκετούς από τους υποψηφίους που ενέκρινε, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή της Αϊόβα Τσακ Γκράσλεϊ και του γερουσιαστή της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο. Και οι δύο ήταν φαβορί πριν εμφανιστεί ο Τραμπ στο πλευρό τους.

Ο Τραμπ είχε επίσης θετικά λόγια για τον Μεχμέτ Οζ, ο οποίος έχασε τη θέση τού γερουσιαστή στην Πενσυλβάνια από τον Τζον Φέτερμαν.

«Ο Οζ δούλεψε πολύ σκληρά, αλλά υπήρχαν δυνάμεις εναντίον του», είπε ο Τραμπ. «Ο Οζ είναι υπέροχος τύπος. Είχε πολλές δυνάμεις εναντίον του».

Ερωτηθείς για το εάν τα έως τώρα αποτελέσματα θα άλλαζαν την απόφαση για την τρίτη προεδρική υποψηφιότητα την επόμενη Τρίτη, ο τέως πρόεδρος υπονόησε ότι θα προχωρήσει με αυτό το σχέδιο.

«Είχαμε τρομερή επιτυχία… Γιατί να αλλάξει κάτι;», είπε ο Τραμπ.

Σχετικές ειδήσεις