ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλοι θαυμαστές με εξώφυλλο της Mirror – Τη γέρασαν

Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλοι θαυμαστές με εξώφυλλο της Mirror – Τη γέρασαν
Η επίμαχη φωτογραφία.
Mirror

Ένα εξώφυλλο που σίγουρα η Κέιτ Μιντλετον και το παλάτι δεν εκτίμησαν καθόλου

Αναστάτωση προκάλεσε ένα εξωφύλλου της βρετανικής Mirror στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας λόγω μιας φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία που δημοσιεύεται – από τους εορτασμούς της «Κυριακή της Μνήμης» - η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται «60 ετών».

Το επίμαχο εξώφυλλο.

Η 40χρονη Κέιτ Μίντλετον, παρευρέθηκε στην εκδήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο και στάθηκε στο μπαλκόνι κοντά στο Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ δίπλα στην Καμίλα, καθώς παρακολουθούσε τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να καταθέτουν στεφάνια στην μνήμη των πεσόντων του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν την εικόνα της πριγκίπισσας στο εξώφυλλο της εφημερίδας The Mirror τη Δευτέρα.

Κάποιος σχολίασε: «Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μισογυνιστική και εκφοβιστική.

«Κανείς δεν νοιάζεται να έχει πάντα κολακευτικές εικόνες, αλλά το να χρησιμοποιείς σκόπιμα μια παραμορφωμένη εικόνα δείχνει ότι θέλεις να εκφοβίζεις γυναίκες και θα έχεις μια μισογυνική κουλτούρα».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος έγραψε: «Υπήρχαν πολύ πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της όμορφης Πριγκίπισσας μας της Ουαλίας που θα έπρεπε να ήταν στην πρώτη σελίδα χωρίς το κραυγαλέο photoshopping! Θα έπρεπε να ντρέπονται για τον εαυτό τους».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Υποτίθεται ότι είναι η Κέιτ στην επάνω δεξιά γωνία;»

Ένας τέταρτος σχολίασε: «Έχει βάλει η Mirror την εικόνα της Κέιτ μέσα από κάποιο άσχημο φίλτρο εδώ;»

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τι έκανε η Daily Mirror στην Κέιτ Μίντλετον; Αυτό είναι παράξενο!'».