ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Το ρομαντικό δείπνο με τη Χαντίντ στη Νέα Υόρκη

H Τζίτζι Χαντίντ
H Τζίτζι Χαντίντ
ΑΡ

Δύο μήνες μετά τις πρώτες φήμες για το φλογερό τους ειδύλλιο η Τζίτζι Χαντίντ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φωτογραφήθηκαν να εγκαταλείπουν ένα σικ εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, με διαφορά λίγων λεπτών.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκαν μαζί σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Το ειδύλλιο μεταξύ του διάσημου ηθοποιού και του 27χρονου μοντέλου φαίνεται πως «φουντώνει» καθώς οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε ραντεβού την Παρασκευή (18/11)

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από το εστιατόριο Cipriani στη Νέα Υόρκη. Καθώς η ασφάλεια έβγαζε βιαστικά το ζεύγος από το εστιατόριο, ο φίλος του Ντι Κάπριο, ο Ισραηλινό-Αμερικανός επιχειρηματίας Βίβι Νέβο, προσπάθησε να τους κρύψει από τους φωτογράφους.

Ο Ντι Κάπριο φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ, μια μάσκα που κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του, μαύρο τζιν παντελόνι, λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα ογκώδες μαύρο παλτό. Η Χαντίντ ήταν ντυμένη με ένα πουκάμισο, ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα μπλε κασκόλ στο πρόσωπό της.

Ο 48χρονος ηθοποιός και το 27χρονο μοντέλο γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Σε ένα loft party στο Σόχο και στο Casa Cipriani, οι δυο τους φάνηκαν να περνούν καλά μαζί. Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, «γνωριζόνται» και «προχωράνε αργά και προσεκτικά.Κ ατά καιρούς ταξιδεύουν μόνοι τους, αλλά συνήθως εμφανίζονται με παρέες.

Οι κοινές εμφανίσεις τους δεν είναι τυχαίες. Την ίδια μέρα που η Χαντίντ περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη και στο Μιλάνο. Και κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, εντοπίστηκε επίσης εκεί στο ίδιο ξενοδοχείο, το Royal Monceau, όπου έμενε και η Χαντίντ. Τον περασμένο μήνα, οι δυο τους εθεάθησαν ξανά μαζί σε μια μεγάλη γιορτή του Halloween στο Brooklyn Navy Yard.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε ακόμη:

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Οργιάζουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ

Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ μαζί σε πάρτι για το Χάλογουιν

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τα 9 σοφά λόγια που του άλλαξαν τη ζωή