ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Οι φωτογραφίες του γιου της και το μυστήριο με το όνομα

 H Kάιλι Τζένερ
H Kάιλι Τζένερ
Α.Ρ

Η Kάιλι Τζένερ μοιράστηκε νέες, αξιολάτρευτες φωτογραφίες του γιου της, ενώ επιβεβαίωσε ότι το όνομά του είναι ακόμα «λύκος» αλλά θα...αλλάξει σύντομα

Η Kάιλι Τζένερ άφησε τους θαυμαστές της να ρίξουν μία πιο...προσεκτική ματιά στη ζωή με το αγοράκι της. Η 25χρονη μεγιστάνας του μακιγιάζ «ανέβασε» μια σειρά από νέες φωτογραφίες με τον 9 μηνών γιο της και την 4χρονη κόρη της Στόρμι, που μοιράζεται με τον ράπερ Tράβις Σκοτ

Στα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα το αγόρι που γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου φαίνεται από κοντά και όρθιο για πρώτη φορά. Ενώ το πρόσωπό του συνεχίζει να καλύπτεται από την κάμερα, οι θεατές μπορούν να δουν τα αξιολάτρευτα σγουρά μαλλιά του, ενώ φοράει αντίστοιχο σετ με την αδερφή του.

Η Τζένερ βοηθά τον γιο της να σταθεί έξω μια ηλιόλουστη μέρα σε δύο από τις φωτογραφίες και τον κρατά ενώ περπατά δίπλα στη Στόρμι σε μια άλλη λήψη. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει την Τζένερ και τη Στόρμι να γελάνε ενώ φοράνε ίδιες αποκριάτικες πιτζάμες με φαντάσματα.

«Highlights», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. Οι νέες φωτογραφίες του γιου της έρχονται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου επιβεβαίωσε ότι το όνομά του είναι «ακόμα Λύκος (wolf)» κατά τη διάρκεια του φινάλε της 2ης σεζόν των Kαρντάσιαν. Ένα μήνα αφότου η Τζένερ και ο Σκοτ καλωσόρισαν το αγοράκι τους, η ιδρυτής της Kylie Cosmetics μοιράστηκε μια ανακοίνωση στα Stories της στο Instagram ότι ο γιος της δεν θα λέγεται πλέον «Wolf».

«Αυτή η χρονιά ήταν πολύ μεταμορφωτική για μένα», είπε η ινφλουένσερ σε μια εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς σειράς την περασμένη εβδομάδα. «Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα για τα οποία είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, [να] κάνω παρέα με τα μωρά μου και πραγματικά να βουτάω στη δουλειά μου».

«Το όνομα του μωρού μου είναι ακόμα Λύκος, θα σας ενημερώσω παιδιά όταν το αλλάξω. Ίσως σας το πω παιδιά στην 3η σεζόν», πρόσθεσε, κλείνοντας το μάτι στην κάμερα. Η Τζένερ μοιράστηκε παρόμοια συναισθήματα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Late Late Show τον Σεπτέμβριο, σημειώνοντας ότι «δεν έχουν αλλάξει επίσημα νομικά το όνομα». «Το όνομά του είναι ακόμα Λύκος, αλλά αυτό δεν θα είναι το όνομά του. Απλώς περιμένουμε», είπε.

«Δεν τον λέμε Λύκο» πρόσθεσε και ο οικοδεσπότης Τζέιμς Κόρντεν τη ρώτησε: «Λοιπόν, πώς τον αποκαλείτε;» «Ξέρεις...» είπε η Τζένερ με ντροπή: «Λοιπόν, αυτό δεν είναι καλό όνομα. Δεν μπορείς να τον πεις, Ξέρεις...» Στη συνέχεια, η Τζένερ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα όνομα, αλλά «απλώς δεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε ακόμα».